Disney kupio Lucasfilm – Novi Ratovi zvijezda 2015!

Vijest koja se proširila poput virusa i ‘razvalila’ medije kao tsunami: Disney je kupio Lucasovu filmsku diviziju koja drži prava za Ratove zvijezda – cijena, prava sitnica, samo 4 milijarde dolara. Starom Lucasu se očito ne da više gnjaviti, pa je odlučio ‘Carstvo Ratova zvijezda’ prepustiti. Mi bi rekli da je to trebao napraviti i prije nego što se uhvatio epizoda I do III.

Disney je sada megavladar zabave jer pod svojim krovom uz Marvel i Pixar ima i Lucasa. I ne samo to, uz shoping priopćenje, Disney je najavio i Ratove zvijezda – epizodu VII već za 2015., ni manje ni više, u vrijeme kada izlaze Avengersi 2 i Justice League. Za kormilom kao producentica novih Ratova zvijezda (koji će započeti novu trilogiju) bit će Kathleen Kennedy kao predsjednica Lucasfilma, a da sve skupa dobije i tamnu stranu, George će biti ‘kreativni’ konzultant (nadamo se ne kada je u pitanju scenarij).

Da ne mislite kako izmišljamo da bi si povećali čitanost, evo izjava Georgea Lucasa, Kathleen Kennedy i Disneyeva CEO-a Boba Igera:


Check Also

Finalni trailer za The Old Guard gdje Charlize Theron tumači opaku besmrtnu ratnicu!

Netflix i Skydance su objavili novi trailer za akcijski fantasy film The Old Guard, adaptaciju …

Star Trek: Lower Decks ima datum premijere i prvi poster!

Prva Star Trek animirana serija nakon Star Trek: The Animated Series (TAS) je konačno pred …

Web Statistics