Disney je najavio proslavu prvog Disney Plus dana sa specijalnim sadržajima!

Povodom proslave druge godišnjice njihove iznimno uspješne streaming platforme The Walt Disney Company se odlučio napraviti nešto posebno za svoje pretplatnike. 12. studenog će održati globalnu proslavu pod nazivom Disney Plus dan, koji će biti obilježen novim sadržajima, kao i kratkim uvidima u ono što tek slijedi.

Kao dio Disney Plus dana, pretplatnici će imati pristup pogodnostima i iskustvima kroz cijeli The Walt Disney Company. Svi Disneyjevi brendovi će se pridružiti slavlju na neki način, shopDisney.com će nuditi specijalne ponude, Disneyjevi parkovi i resorti će imati posebna iznenađenja i mogućnosti za posjetitelje. No najvažnije je da će Disney Plus platforma plasirati pristojnu količinu novog i vrlo iščekivanog sadržaja, uključujući Disney Plus premijeru filma Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, a Jungle Cruise će postati dostupan svim pretplatnicima bez dodatne naknade. Također nekoliko kratkih filmova iz radionice Walt Disney Animation Studios će po prvi put postati dostupni na Disney Plus platformi, uključujući Frozen Fever, Feast, Paperman i Get A Horse.

Na Disney Plus platformu će povodom proslave stići i potpuno nove stvari poput filma Home Sweet Home Alone, svojevrsnog reboota franšize Home Alone; nove originalne serije kratkih filmova Olaf Presents koji prepričavaju klasične Disneyjeve priče; kratkog filma Ciao Alberto, s likovima iz simpatičnog ovogodišnjeg dugometražnog Pixarovog filma Luca te prvih pet epizoda druge sezone The World According to Jeff Goldblum.

Očekuje nas i specijal Marvelovog kinematografskog svemira kao i Star Wars specijal koji će se baviti podrijetlom i naslijeđem najvećeg lovca na glave galaksije, Bobe Fetta.

I kao šlag na kraju najavljeni su prvi pogledi na nove projekte, novi traileri, ekskluzivni isječci te pojavljivanja tvoraca i zvijezda Disney Plus platforme.

Više informacija što nas sve očekuje će postati dostupno uskoro, kako se približava 12. studeni. Sigurni samo da Disney još skriva kojeg asa u rukavu.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics