Disney je i službeno dao zeleno svjetlo za seriju Willow!

Službeno je, Disney+ je dao zeleno svjetlo za seriju Willow koja će biti nastavak filmske priče. I da, glavna zvijezda se također vraća, pa ćemo tako ponovo imati prilike gledati Warwicka Davisa kao Willowa Ufgooda. Redatelj pilota i jedan od izvršnih producenata će biti Jon M. Chu (Crazy Rich Asians), a serija bi s produkcijom trebala započeti sljedeće godine i to u Walesu gdje je sniman i film. Detalji radnje se očekivano drže u tajnosti, ali znamo da scenarij pilota potpisuje Jonathan Kasdan (Solo: A Star Wars Story). Showrunneri i izvršni producenti serije su Kasdan i Wendy Mericle (Arrow). Ostali izvršni producenti su Ron Howard (redatelj originalnog filma), Bob Dolman (scenarist originalnog filma), Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan i Wendy Mericle.

Serija označava prvi projekt Lucasfilma koji nije povezan s Ratovima zvijezda od 2015. godine, a odvijat će se godinama nakon događaja u originalnom filmu. Uvest će potpuno nove likove u začarano carstvo vilinskih kraljica i dvoglavih čudovišta Eborsisk, te pozdravlja svog heroja, Willowa Ufgooda, kojeg će još jednom tumačiti Warwick Davis.

“Odrastajući u 80-ima, Willow je duboko utjecao na mene” – izjavio je Chu. “Priča o najhrabrijim junacima na mjestima gdje ih najmanje očekujete meni je omogućila, azijsko-američkom klincu koji je odrastao u kineskom restoranu u želji da ode u Hollywood, da vjerujem u snagu vlastite volje, odlučnosti i naravno, unutarnje magije. Dakle, činjenica da počinjem raditi sa svojim junacima od Kathleen Kennedy do Rona Howarda veća je od ostvarenja snova. To je za mene trenutak s ‘bucket-liste’. Jon Kasdan i Wendy Mericle su dodali tako revolucionarne nove likove i divna iznenađenja ovoj bezvremenskoj priči da jedva čekam da svijet dođe na ovo epsko putovanje s nama.”

Check Also

Trideset novčića: nova HBO-ova horor serija stiže 29. studenog

Trideset novčića (30 Monedas) je španjolska horor serija koja sutra stiže na HBO. Redatelj je …

The Nevers: Joss Whedon je napustio HBO-ov projekt

Joss Whedon (The Avengers, Firefly, Buffy the Vampire Slayer) je napustio HBO-ovu seriju The Nevers. …

Web Statistics