Deep Blue Sea 3: prvi trailer za treći film franšize!

Warner Bros Home Entertainment je objavio prvi službeni trailer za novi nastavak horor franšize s morskim psima – Deep Blue Sea 3. Da, da, znamo što ćete reći, i slažemo se, dvojku treba definitivno preskočiti jer već je i iz samog početka bilo jasno da to neće biti ni blizu zabavnom iako ne previše pametnom filmu Deep Blue Sea. Nije da nam je baš najjasnije kako iza tako lošeg nastavka slijedi novi, ali eto doista će uplivati na vaše male ekrane i to prigodno na ljeto. Dakle, htjeli ili ne, stiže novi nastavak, a trailer čak i ne izgleda tragično, iako ruku na srce ne otkriva ništa novo i pretjerano zanimljivo, no to samo po sebi ne znači da film možda neće biti zabavan. Čitaj, stvarno bi voljeli da bude zabavan, da ga ne ugasimo kao prvi nastavak pola sata nakon početka jer je negledljiv.

Ugledna morska biloginja Emma Collins, i njezin tim su usred oceana postavili laboratorij nad potopljenim otokom gdje pručavaju prvo poznato područje parenja velike bijele psine. Nažalost, i poboljšani morski psi bikovi koji su pobjegli u nastavku su također tamo s vlastitim evolucijskim ciljem: križanjem s većim bržim velikim psinama. Pokrovitelj misije Richard Lowell misli da morski psi bikovi sadrže ključ poboljšanja inteligencije koji on potajno namjerava prodati za veliki profit. Sada su Emma i njezin tim zarobljeni u raspadajućim kućama samo nekoliko metara iznad oceana, uhvaćenih između grabežljivaca iznad i ispod vode.

Film je režirao John Pogue (Quarantine 2, The Quiet Ones), a scenarij potpisuje Dirk Blackman (Outlander). Glavne uloge tumače Tania Raymonde (Lost, Goliath) kao Emma Collins, Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries), Emerson Brooks (MacGyver), Bren Foster (The Last Ship) i Reina Aoi kao Miya.

Deep Blue Sea 3 na digitaliju stiže 28. srpnja.

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics