Debris: prvi teaseri za NBC-jevu SF seriju!

NBC je objavio prve teaser trailere za SF seriju Debris. Dva agenta s konfliktnim ličnostima moraju zajedno surađivati ​​kako bi spriječili da iznimno opasna vanzemaljska tehnologija ne završi u krivim rukama. Prošlo je osam godina otkako je izvršni producent J.H. Wyman zaokružio fantastičnu priču kultne SF serije Fringe i sedam godina od njegove posljednje žanrovske serije, Almost Human, koja je na žalost potrajala samo jednu sezonu. No, sada se vraća s novom, originalnom SF serijom Debris, koja na NBC stiže već 01. ožujka. Tvorac serije i showrunner je Wyman koji također potpisuje i scenarij. Ostali izvršni producenti su Jason Hoffs, Jeff Vlaming i Samantha Corbin-Miller.

Kad tajanstvene krhotine počnu padati s neba, tajna međunarodna agencija zadužena je da odgonetne što su one, od kuda dolaze i što je najvažnije… što mogu učiniti. Britanska agentica Finola Jones i američki agent Bryan Beneventi partneri su koji imaju vrlo različite stilove – ona je topla, intuitivna i orijentirana na detalje, a on je šarmantan, samopouzdan i oprezan. Ali nemaju drugog izbora nego vjerovati jedno drugome dok pronalaze krhotine rasute po zapadnoj hemisferi. Svaki fragment ima nepredvidive, snažne i ponekad opasne učinke na svakodnevne ljude koji ga pronađu.

Glavne uloge tumače Riann Steel (Crazyhead) kao Jones, Jonathan Tucker (Westworld) kao Beneventi, Scroobius Pip (Taboo) i Norbert Leo Butz (Bloodline).

“Jedna od specifičnosti serije je ta da se iz tjedna u tjedan otkriva novi komad krhotine koji omogućava nama i publici da otkrijemo jedinstvene mogućnosti koje ta krhotina ima i kako utječe na svijet.” – izjavio je Tucker.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics