Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 naći ni manje ni više nego Hugh Jackman kao Wolverine. Iako je to nešto potpuno neočekivano sigurni smo da su brojni fanovi tu vijest dočekali s oduševljenjem, jer tko ne želi još jednom gledati Jackmana u njegovoj kultnoj ulozi Wolverinea, a činjenica da će to biti u nadolazećem Deadpoolu je samo šlag na torti.

No nakon početnog oduševljenja počela je i lavina pitanja, poput što bi Wolverineov povratak mogao značiti nakon njegove smrti u Loganu? Da li je moguće da se Deadpool 3 odvija u drugoj vremenskoj liniji? Reynolds i Jackman zato su objavili jedan zanimljivi video čiji je zadatak bio dati neke od odgovora, ali ne polažite velike nade u to, jer u pitanju je ipak Deadpool, što znači da vas očekuje sjajno trolanje. No, čak i tako, famozni dvojac je ipak nešto podcrtao kao kristalno jasne stvari. Prvo, film Logan se odvija u 2029. godini i u to se neće ulaziti, što znači da Logan ostaje kanon. Kao drugo, ne stavlja se pod upitnik niti to da je Logan preminuo u Loganu. I iako je to sve što ćete od odgovora dobiti i dalje je video fora za pogledati kao klasični prank.

Doduše sada zato znamo da Deadpool 3 u kina stiže u 06. rujna 2024. godine. Iako se doista nadamo da ćemo o radnji ipak nešto saznati prije tog datuma. Za sada je poznato samo da Marvel planira gledateljima pružiti spektakl s ciljem da ga učini jednom od najvećih trilogija u Marvelovom kinematografskom svemiru. Za scenarij filma su zaduženi Rhett Reese i Paul Wernick koji zapravo prerađuju draft kojeg su napisale Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin (Bob’s Burgers). Što se glumaca tiče, trenutno znamo samo da ćemo uz Reynoldsa i Jackmana ponovo gledati i Leslie Uggams. Redatelj filma je Shawn Levy (Free Guy).

Sada kada je Disney vlasnik Foxa i kada je pod svoj krov vratio X-Mene, Deadpool 3 ima veći svemir s kojim se može igrati. Film će, međutim, imati izazovan zadatak objasniti kako se mutanti uklapaju u MCU. Do sada je Marvel Studios izazivao s tim da bi Kamala Khan (Iman Vellani) mogla biti mutant, ali X-Meni još uvijek nisu dio tog svemira. Kevin Feige, predsjednik kuće Marvel Studios godinama je ‘plesao’ oko vrućeg pitanja integracije X-Mena, a dobili smo verziju i alternativnog svemira s Charlesom Xavierom (Patrick Stewart) u filmu Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, ali Deadpool 3 bi mogao biti film koji će konačno otvoriti ta vrata.

Zanimljivo je i to da ovo neće biti prvi put da se likovi Wolverinea i Deadpoola susreću u filmu, jer 2009. godine su se sukobili u X-Men: Origins Wolverine, no tamo Deadpool nije bio ni izbliza lik kakvoga smo dobili u kasnijim filmovima.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics