Dead Ringers: prve fotke iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Amazon je još u kolovozu 2020. naručio reboot kultnog medicinskog horora Dead Ringers (Ukleti blizanci) redatelja Davida Cronenberga. Trebalo je malo više vremena, ali konačno smo dobili prve fotografije iz limitirane serije. To što je riječ o seriji nije jedina promjena, jer glavna iliti glavne uloge blizanaca su umjesto muškoj osobi pripale ženskoj i to ni manje ni više nego Rachel Weisz (The Favourite) koja je veliki fan originala. Osim što smo dobili prvi pogled na seriju, sada znamo i kada stiže na male ekrane, a dobra vijest je što nećemo morati čekati još dugo. Svih šest epizoda serije na Prime Video stiže 21. travnja.

Identične blizanke Mantle su najuspješnije, briljantne i najneobičnije osobe koje nikada niste upoznali. Jednake od glave do pete, ove dvije ginekologinje rade na misiji da promijene način na koji se porađaju žene. Droga, pionirska ali vrlo nelegalna medicinska istraživanja, seks i zaljubljivanje, sve je to dio drame koja je utemeljena na kultnom klasiku Davida Cronenberga iz 80-ih godina, a koja nas odvodi na bitno mračniji i čudniji teritorij nego što smo to mogli zamisliti.

Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica serije je Alice Birch (Normal People, Succession). Redatelji su Sean Durkin, Karyn Kusama, Karena Evans i Lauren Wolkstein. Ostale izvršne producente čine Weisz, Stacy O’Neil, Megan Ellison, Sue Naegle, Ali Krug, James G. Robinson, David Robinson i Barbara Wall.

Glavne uloge uz Weisz kao Elliot i Beverly Mantle tumače Britne Oldford kao Genevieve, Poppy Liu kao Greta, Michael Chernus kao Tom, Jennifer Ehle kao Rebecca i Emily Meade kao Susan.

Check Also

The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone …

Star Trek: Strange New Worlds, novi trailer, isječak i poster za 2. sezonu

Paramount Plus objavio je novi trailer, isječak i poster za drugu sezonu serije Star Trek: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics