DC FanDome: sletio je puni trailer za Reevesov iščekivani film The Batman!

Warner Bros. je u sklopu današnjeg eventa DC FanDome otkrio i dugoočekivani puni trailer za Reevesov film The Batman.

Trailer nas upoznaje sa The Riddlerom, serijskim ubojicom koji će se pokazati kao jedan od najvećih Batmanovih neprijatelja u nadolazećem filmu. Dok dugogodišnjeg Gothamovog zlikovca hvataju Jim Gordon i njegovi suradnici, ispostavlja se da bi stavljanje Riddlera iza rešetaka moglo od njega učiniti još opasnijeg neprijatelja za Mračnog viteza. Također smo dobili i više Seline Kyle aka Catwoman, kao i potencijalne tragove u kakvoj je svezi s Mračnim vitezom. Dobili smo i nešto bolji pogled na Oswalda Cobblepota aka Penguina koji djeluje više kao agent kaosa nasuprot Riddlerovog kontroliranog i metodičnog pristupa kriminalu. I prvi puta smo dobili konkretan pogled na odanog batlera Alfreda Pennywortha, koji izgleda prikladno zabrinut za Brucea Waynea.

Batman kojeg vidimo u traileru odaje puno nasilniji i brutalniji dojam od onih koje smo nedavno vidjeli na velikom ekranu, iz čega se iščitava da se film zaista fokusira na rat lika protiv zločina.

Scenarij filma potpisuje Matt Reeves zajedno s Peterom Craigom. Reeves i Dylan Clark (the Planet of the Apes films) su producenti, dok su izvršni producenti Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada i Chantal Nong Vo.

Glavne uloge tumače Robert Pattinson kao Bruce Wayne aka Batman, Zoë Kravitz kao Selina Kyle aka Catwoman, Jeffrey Wright kao Jim Gordon, Andy Serkis (Planet of the Apes, Black Panther) kao Alfred Pennyworth, Paul Dano kao Riddler, Colin Farrell (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Dumbo) kao Oswald Cobblepot aka Penguin, John Turturro (Transformers) kao Carmine Falcone, Peter Sarsgaard (The Magnificent Seven, Black Mass) kao Gothamov okružni tužitelj Gil Colson, Barry Keoghan kao policajac Stanley Merkel i Jayme Lawson kao Bella Reál.

The Batman u kina stiže 04. ožujka 2022. godine.

The Batman

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Jedan komentar

  1. Još jedan u startu propali projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics