DC FanDome: prvi teaser i poster za film The Suicide Squad

Tijekom virtualnog eventa DC FanDome objavljen je prvi video i poster za film The Suicide Squad (Odred otpisanih) redatelja Jamesa Gunna. Na žalost video nije klasični teaser, nego više pogled iza scene, ali i dalje daje zgodan uvid u neke od likova i nihove otkačene kostime. Jedna od najvažnijih stvari koju video otkriva je izgled i ton filma, koji su vrlo specifični. Tijekom otkrivanja snimke producent filma Peter Safran je izjavio: “Ovo je potpuno jedinstven film. Hrabar ratni film 1970-ih u kombinaciji s humorom i briljantnim likovima Jamesa Gunna.” Također treba izdvojiti i službeno otkriće da će Idris Elba tumači Bloodsporta, jer do sada se špekuliralo da će najvjerojatnije glumiti Bronze Tigera ili da će možda zamjeniti Willa Smitha kao Deadshota.

Gunn uz režiju potpisuje i scenariji filma. Nik Korda je izvršni producent, a producenti su Charles Roven i već spomenuti Peter Safran.

Video nam je dao prvi pogled na Kapetana Boomeranga (Jai Courtney), Harley Quinn (Margot Robbie), novu verziju Ricka Flaga (Joel Kinnaman), Johna Cenu kao Peacemakera iliti kako on opisuje svoj lik “douche-y Kapetana Ameriku”, Michaela Rookera kao Savanta i Nathana Filliona kao The Detachable Kida (novi suludi lik, ne trebate brinuti što niste čuli za njega). U filmu nas očekuju i Viola Davis kao Amanda Waller, Steve Agee kao King Shark, Peter Capaldi kao The Thinker, Sean Gunn kao Weasel, Flula Borg kao Javelin, David Dastmalchian kao Polka Dot Man, Alice Braga kao Sulsoria, Mayling Ng kao Mongal, Pete Davidson kao Blackguard, Daniela Melchior kao Ratcatcher, a Storm Reid će tumačiti Tylu, Bloodsportovu kćer.

Gunn je na panelu otkrio da je glavni utjecaj odnosno inspiracija za film strip serijal Johna Ostrandera. No da je film zapravo poput nastavaka Ostranderovih stripova koji je postavljen 30 godina kasnije.

The Suicide Squad bi na velika platna trebao stići 06. kolovoza 2021. godine. Film se trenutno nalazi u postprodukciji.

The Suicide Squad

Check Also

Serija Goodbye Earth istražuje život usred odbrojavanja do sudnjeg dana

Nekako nam je do sada izmicala ispod radara korejska SF serija Goodbye Earth, koja za …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics