DC FanDome: dojurio je prvi teaser za film The Flash!

DC FanDome je u tijeku, i prva stvar koju vam izdvajamo je prvi teaser za film The Flash. Riječ je o posljednjem filmu iz DC-jevog proširenog filmskog svemira, koji sa sobom donosi brojna poznata lica. Film je režirao Andy Muschietti (It), prema scenariju kojeg potpisuje Christina Hodson (Birds of Prey, Batgirl).

Radnja je inspirirana stripovskim specijalom Flashpoint iz 2011. godine čiji su tvorci Geoff Johns i Andy Kubert. U stripu se Barry Allen budi u vrlo drugačijem DC-jevom svemiru. Čini se da Superman ne postoji. Aquamanov dom Atlantida je u ratu sa ženama iz Themyscire. U Gothamu, Bruce Wayne je ubijen pred očima njegovih roditelja, a njegov otac, Thomas Wayne je postao Mračni vitez. Barry je jedina osoba koja se sjeća onoga što je nekad bilo, ostavljajući njega i njegovu brzinu savijanja stvarnosti da pokuša poništiti sve što se dogodilo.

Glavne uloge tumače Ezra Miller kao Barry Allen/The Flash, Ron Livingston kao Henry Allen (kojeg je tumačio Billy Crudup u Justice Leagueu), Maribel Verdú kao Nora Allen, Kiersey Clemons kao Iris West, Sasha Calle kao Supergirl, Ben Affleck kao Bruce Wayne/Batman, Gal Gadot kao Diana Prince/Wonder Woman i Jason Momoa kao Arthur Curry/Aquaman. Također vidjet ćemo i Michaela Keatona kao Batmana, na kojeg smo i dobili jedan kratki pogled na kraju ovog prvog teasera.

The Flash je trenutno u produkciji, a u kina stiže 04. studenog 2022. godine.

Check Also

Trailer za 3. sezonu serije Snowpiercer izaziva s mogućnošću napuštanja vlaka!

TNT je objavio službeni trailer i poster za treću sezonu serije Snowpiercer, temeljene na istoimenom …

The Matrix Resurrections: novi trailer pokazuje da se povijest ponavlja!?

Warner Bros. je objavio finalni trailer za The Matrix Resurrections iliti Matrix: Uskrsnuća. Trailer nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics