Day Shift: prvi pogled na Netflixov film u kojem Foxx tumači ubojicu vampira!

Netflix je nedavno objavio video s pogledom na njihovu prilično impresivnu listu ovogodišnjih filmskih naslova. Jedan od njih je i horor komedija Day Shift, u kojem glavnu ulogu tumači Jamie Foxx (Spider-Man: No Way Home, Project Power) kao ubojica vampira. Osim što je skupni video ponudio par sličica iz filma objavljena je i prva službena fotografija. Film je režirao JJ Perry (The Fate of the Furious, Bloodshot), a scenarij potpisuju Tyler Tice i Shay Hatten (John Wick: Chapter 3 – Parabellum). Foxx je također i izvršni producent zajedno s Datarijem Turnerom i Peterom Baxterom.

Foxx tumači vrijednog oca koji želi osigurati dobar život svojoj kćeri, ali njegov svakodnevni posao čišćenja bazena u dolini San Fernando paravan je za njegov pravi izvor prihoda, traganje i ubijanje vampira kojeg čini kao dio međunarodnog saveza lovaca.

Uz Foxxa glavne uloge tumače Dave Franco (The Disaster Artist), Snoop Dogg, Scott Adkins (The Expendables 2), Meagan Good (Shazam!), Karla Souza (How to Get Away with Murder), Eric Lange (Escape at Dannemora), Zion Broadnax (Sydney to the Max), Natasha Liu Bordizzo (The Voyeurs, The Society), Oliver Masucci (Dark, Enfant Terrible), Steve Howey (Shameless) i C.S. Lee (Dexter, Nora From Queens).

Day Shift na Netflix stiže kasnije ove godine, a točan datum dolaska će biti otkriven uskoro. A kad smo već kod Netflixa, Jamieja Foxxa i nadolazećih filmova u ovoj godini treba spomenuti da nam stiže i SF komedija They Cloned Tyrone. Film se opisuje kao pulpy SF misterij, čija se radnja odvija oko dilera Tyronea Fontainea (John Boyega), makroa Slicka Charlesa (Foxx) i seksualne radnice Yo-Yo (Teyonah Parris) kao neočekivanog trojca koji se okuplja kako bi istražili niz jezivih događaja, upozoravajući na podlu zavjeru koja vreba u njihovom kvartu.

Day Shift

Check Also

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics