David Tennant je nešto drugačiji doktor u seriji gen:LOCK

David Tennant je svim SF fanovima vrlo prepoznatljivo ime, a kako i ne bi bio s obzirom da je tumačio famoznog Doctora Whoa. Stoga ne čudi da ga je ekipa iz Rooster Teetha uzela za ulogu dr. Rufusa Wellera u nadolazećoj animiranoj seriji gen:LOCK. Tennant posuđuje svoj glas dr. Rufusu Welleru poznatom pod nadimkom Doc, izumitelju gen:LOCK tehnologije i glavnom znanstveniku unutar Eksperimentalne znanstvene jedinice. Kako točno zvuči Tennant u gen:LOCKu možete provjeriti odmah u netom objavljenom teaseru za seriju.

gen:LOCK se odvija oko grupe mladih pilota koji kontroliraju novu generaciju ogromnih, s oružjem opremljenih tijela robota poznatih pod imenom mecha. No ti novaci će uskoro otkriti kako njihove sposobnosti ne dolaze uz malu cijenu…

Uz Tennanta glasove su likovima posudili Michael B. Jordan (Black Panther) kao glavni lik Julian Chase; Dakota Fanning (The Alienist) kao iskusna mech pilotkinja Miranda Worth; Kōichi Yamadera (Ghost in the Shell) kao Kazu Iida, jedan od novaka koji je pristigao iz japanske vojske, kako bi se borio uz Chasea u gen:LOCK programu; Lindsay Jones (glas Ruby Rose u seriji RWBY) kao Razzle, Chaseov vođa eskadrile; Miles Luna (glas Jaune Arc u seriji RWBY) kao Miguel “Migas” Garza, Chaseov najbolji prijatelj; Blaine Gibson (glas Nerfa u seriji Camp Camp) kao Sinclair, iskusni ranger gen:LOCK programa; Gray G. Haddock (glas Romana Torchwicka u seriji RWBY) kao Leon, vođa mech jedinice; i Chad James (glas Boomsticka u seriji Death Battle) kao Jodie, mech pilot i blizak prijatelj Mirande.

gen:LOCK će premijeru imati u siječnju 2019. godine ekskluzivno na Rooster Teethu.

gen:LOCK

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics