Datum premijere i ostale novosti 2. sezone Netflixove serije Shadow and Bone!

Prvi teaser za drugu sezonu Netflixove fantasy seriju Shadow and Bone (Sjena i kost) smo dobili još u rujnu, a sada konačno znamo i datum premijere nadolazeće sezone. Nećete morati jako dugo čekati jer ćete u novoj sezoni moći uživati od 16. ožujka 2023. godine. Netflix nam je uz tu vijest servirao i galeriju fotografija koje možete pronaći ispod teksta. Ono što i dalje ostaje obavijeno misterijem je koje će sve niti radnje završiti u drugoj sezoni koju čini ukupno osam epizoda od otprilike sat vremena.

Fanovi književnog predloška znaju kako će dobar dio druge sezone teći, iako uključivanje vrana spaja dva serijala Leigh Bardugo u jednu jedinstvenu priču. Ukratko, nova sezona otkriva Alinu i Mala u bijegu tražeći još jednu mitsku metu koja će im pomoći u borbi protiv Kirigana dok se potencijalno udružuju s novim saveznikom. Vrane će također biti značajno zastupljene u novoj sezoni. Vratili su se u Ketterdam i suprotstavljaju se starim rivalima.

Tvorac, showrunner, scenarist i izvršni producent serije je Eric Heisserer. Ostali izvršni producenti su Bardugo, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen i Josh Barry, Pouya Shahbazian i Lee Toland Krieger.

“Najljepša stvar u drugoj sezoni je to što možemo unaprijediti priču o ovim likovima koje smo ostavili u nesigurnim položajima na kraju prve sezone. Puno je potencijala za njih ove sezone. Moraju se suočiti s posljedicama vojih postupaka, a zatim usput upoznaju i nove ljude. Grishaverse se također širi u ovoj sezoni, kako u mitologiji tako i s likovima. Čineći to, širimo svijet, idemo na nove lokacije, posjećujemo Novyi Zem i Shu Han, a oni su bitan dio narativa.” – izjavio je Heisserer.

Nova lica druge sezone čine Patrick Gibson (The OA) kao Nikolai Lantsov, princ koji razvija svoj alter ego po imenu Sturmhond i regrutira ekipu plaćenika i vojnika da pomognu Ravki. Opisan kao samouvjeren i vrlo razmetan. Anna Leong Brophy (Traces) kao Tamar Kir-Bataar, Grisha Heartrender (sposobnost manipuliranja tijelima) koja nosi dvije sjekire. Tolyina je sestra blizanka i LGBTQ lik; Lewis Tan (Mortal Kombat) kao Tolya Yul-Bataar, koji se opisuje kao velik i mišićav, plaćenik među ekipom Sturmhonda i Jack Wolfe (The Witcher) kao Wylan Hendriks, sin bogatog trgovca prebačen u kriminalno podzemlje nakon što se pridružio vranama kao vješti kemičar i stručnjak za eksplozive.

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Check Also

Prvi pogled na akcijski SF film Borderlands!

Lionsgate je konačno otkrio prvi pogled na njihov akcijski SF film Borderlands, adaptaciju popularnog serijala …

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics