Dark: teaser za 3. sezonu daje prvi uvid u finalni ciklus!

Netflix je objavio prvi teaser za nadolazeću treću sezonu hvaljene Netflixove njemačke serije Dark koja prati iznimno slojevitu priču koja se odigrava kroz višestruke točke preklapanja u vremenu. Prvi teaser otkriva kada možemo očekivati seriju – 27. lipnja, ali isto tako izaziva s ciklusom vremenskog misterija i avanturama stanovnika malog njemačkog grada Windena.

Nakon dvije sezone putovanja kroz vrijeme, Dark se sprema za završni ciklus. Hoće li petlja konačno biti prekinuta? Mahnito vremensko iskrivljavanje doseže svoj kraj u čudnom novom svijetu, u kojem su neke stvari prilično poznate – a druge pak vrlo uznemirujuće nisu.

Zanimljivo je i to kako serija sa svih 10 epizoda posljednje sezone na Netflix stiže 27. lipnja, jer upravo je to dan apokaliptičnog događaja koji šalje Winden i svijet u nuklearnu zimu.

Serija uživa iznimno dobre kritike. Druga sezona na stranici Rotten Tomatoes ima ocjenu kritičara od maksimalnih 100%, dok je ocjena publike 97%.

U slučaju ako se i dalje pitate da li odgovori na misterij stižu, to su još prije nekog vremena razjasnili tvorci serije Baran bo Odar i Jante Friese:

“Ponudit ćemo odgovore na pitanja koja su nam postavljali naši gledatelji i pomoći im odpetljati priču kroz vrijeme. Bit će nam teško se odmaknuti od likova uz koje smo se vezali, ali početak je kraj, a kraj početak.” – što naglašava i sam teaser.

Check Also

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Serija True Detective obnovljena je za 5. sezonu!

Za sve vas koji ste uživali u četvrtoj sezoni HBO-ove serije True Detective (Pravi detektiv) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics