Dark: posljednji trailer za finalnu sezonu postavlja kraj koji je ujedno početak!

“Kraj je početak i početak je kraj.”

Nakon što je krajem svibnja objavljen teaser trailer kao najava datuma izlaska, Netflix je nedavno plasirao i puni trailer, kako bi nam omogućio malo konkretniji uvid u finalnu sezonu hvaljene Netflixove njemačke SF serije Dark.

Nakon dvije sezone putovanja kroz vrijeme, Dark se sprema za završni ciklus. Hoće li petlja konačno biti prekinuta? Mahnito vremensko iskrivljavanje doseže svoj kraj u čudnom novom svijetu, u kojem su neke stvari prilično poznate – a druge pak vrlo uznemirujuće nisu.

U trećoj i finalnoj sezoni Dark dolazi do nevjerojatnih zaključaka pomičući granice onkraj koncepta svemira i vremana. Po dolasku u novi svijet Jones pokušava shvatiti što ova verzija Windena znači za njegovu vlastitu sudbinu, dok oni koji su ostali u njegovom svijetu pokušavaju otkriti kako razriješiti petlju koja ne mijenja samo vrijeme, nego i svemir. Dva svijeta. Svjetlo i tama. A u centru tragična ljubavna priča epskih proporcija.

Zanimljivo je i to kako serija sa svih 10 epizoda posljednje sezone na Netflix stiže 27. lipnja, jer upravo je to dan apokaliptičnog događaja koji šalje Winden i svijet u nuklearnu zimu.

Serija uživa iznimno dobre kritike. Druga sezona na stranici Rotten Tomatoes ima ocjenu kritičara od maksimalnih 100%, dok je ocjena publike 97%.

Dark

Check Also

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Web Statistics