Curon: prvi trailer za misterioznu Netflixovu horor seriju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za originalnu talijansku žanrovsku seriju Curon, koja čini se ide dobro utabanim putem kao i serije Dark, Marianne i The Rain. Samohrana majka i dvoje djece se vraćaju u njezin rodni grad u sjevernoj Italiji kako bi se ponovno ujedinili s otuđenim ocem. Taj mali gradić – Curon, poznat je po uobičajenim jezivim legendama, nestancima, pomalo kultnim tradicionalnim krijesovima te jednim usamljenim i djelomično potopljenim tornjem sa satom koji ne izgleda osobito zloslutno čak ni u mraku. Ali stvari će brzo skrenuti u čudnom smjeru kada majka netragom nestane.

Sedamnaest godina nakon tragičnih događaja koji su je prisilili da napusti Curon, Anna se vraća kući sa svojom djecom. Ubrzo otkrivaju da je grad uklet: kad čujete kako zvone zvona starog tornja, potisnuti osjećaji vraćaju se na površinu.

Iako je postao klišej referirati se na Lovecraftovsku atmosferu, ovdje se ona definitivno osjeća, vodeći nas kroz misteriju ukletog grada, vizije noćnih mora, mračnih tajna i jezera koje se “probudilo”.

Tvorci serije su Ezio Abbate, Ivano Fachin, Giovanni Galassi i Tommaso Matano. Glavne uloge tumače Valeria Bilello (Anna), Luca Lionello (Thomas), Federico Russo (Mauro), Margherita Morchio (Daria), Anna Ferzetti (Klara), Alessandro Tedeschi (Albert), Juju Di Domenico (Miki), Giulio Brizzi (Giulio), Max Malatesta (Ober) i Luca Castellano (Lukas).

Curon na Netflix sa svojih sedam epizoda stiže već 10. lipnja.

Curon

Curon

Curon

Check Also

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Everything Everywhere All at Once ostvario je čak 11. nominacija za ovogodišnje Oscare!

Nije da je baš iznenađenje, jer je riječ o izvrsnom filmu, ali Everything Everywhere All …

Jedan komentar

  1. Zanimljiva serija za pogledati, atmosfera je solidna, nadnaravni elementi prolaze ako ih uzmeš kao metafore. Mene su kupili s odabirom muzike, nije da svaki dan imam priliku čuti Boy Harsher na Netflixu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics