Čudesne zvijeri 3: Mads Mikkelsen je u pregovorima za preuzimanje uloge Grindelwalda

Zadnjih tjedan dana je bilo vrlo turbuletno za Warner Bros. i Čudesne zvijeri 3 (Fantastic Beasts 3). Studio je od Johnnyja Deppa zatražio da “napusti” svoju ulogu Gellerta Grindelwalda što je on i učinio. Samim time došlo je i do novog pomicanja datuma izlaska filma. Film je incijalno bio planiran za studeni ove godine, da bi bio pomaknut na 12. studenog 2021., a sada ga očekujmo tek 15. srpnja 2022. godine. No najanovija vijest je tko bi mogao zamjeniti Johnnyja Deppa, i čini se da bi to mogao biti ni manje ni više nego Mads Mikkelsen (Hannibal).

Izvori prenose da je redatelj David Yates, koji trenutno radi na snimanju trećeg dijela franšize prikvela Harryja Pottera, napravio popis potencijalnih glumaca koji će zamijeniti Deppa. Mikkelsen je bio njegov prvi izbor, pa je stoga studio odmah započeo pregovore s 54-godišnjom danskom zvijezdom da preuzme ulogu.

Treći film iz Harry Potter prikvel franšize trenutno se nalazi u produkciji u Ujedinjenom Kraljevstvu, a do najnovije odgode je došlo između ostalog što je Johnny Depp bio zamoljen napustiti serijal. To se pak dogodilo jer je Depp izgubio spor koju je vodio protiv britanskog tabloida The Sun, koji ga je u člancima gdje su pisali o njegovom burnom braku s Amber Heard nazvao “zlostavljačem žena”. Iz Warnera su zahvalili Deppu na dosadašnjoj suradnji i odmah prionuli na posao traženja njegove zamjene, koju su možda veći pronašli u Madsu Mikkelsenu. Potencijalni odabir Mikkelsena uopće ne čudi jer je on jedan od čestih te omiljenih holivudskih zlikovaca (Hannibal, Casino Royale, Doctor Strange), i iako su fanovi uglavnom izrazili veliko razočaranje i negodovanje što Depp mora napustiti franšizu prema prvim reakcijama čini se kako bi Mikkelsen bio vrlo zadovoljavajuća, a po nekim čak i dobrodošla zamjena.

U glavnoj ulozi Čudesnih zvijeri 3 je Eddie Redmayne kao Newt Scamander, dok su u ostalim ulogama Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Dan Fogler kao Jacob Kowalski, Alison Sudol kao Queenie Goldstein, Ezra Miller kao Credence, Jude Law kao mladi Albus Dumbledore i Jessica Williams kao profesorica Eulalie (Lally) Hicks. Scenarij za film potpisuju J. K. Rowling i Steve Kloves.

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics