Crimes of the Future: puni trailer za Cronenbergov SF horor triler!

Ne bi li bilo lijepo živjeti u svijetu bez boli? Ako je suditi po novom traileru za nadolazeći SF horor film Crimes of the Future čini se da ne bi, pa se nova uzbuđenja traže na vrlo neobičan i jeziv način. Već i ovaj trailer nije za svakoga pa vas upozoravamo prije samog gledanja da je ovo red band trailer. Scenarist i redatelj filma je David Cronenberg (The Fly, Maps to the Stars) pa otprilike možete pretpostaviti što vas čeka jer kralj body horora se vratio.

Radnja je smještena u blisku budućnost, gdje se ljudska vrsta prilagođava sintetičkom okruženju, a tijelo prolazi kroz nove transformacije i mutacije. Sa svojom partnericom Caprice, Saul Tenser, slavni umjetnik javno prikazuje metamorfozu svojih organa u avangardnim izvedbama. Timlin, istražiteljica iz Nacionalnog registra organa, opsesivno prati njihovo kretanje, a tada se otkriva i tajanstvena skupina… Njihova misija je iskorištavanje Saulove ozloglašenosti da rasvijetle sljedeću fazu ljudske evolucije.

Glavne uloge tumače Viggo Mortensen (Green Book), Léa Seydoux (No Time to Die), Kristen Stewart (Spencer), Scott Speedman (You), Tanaya Beatty (Yellowstone), Nadia Litz (Big Muddy), Yorgos Karamichos (The Durrells), Yorgos Pirpassopoulos (Beckett), Welket Bungué (Berlin Alexanderplatz), Don McKellar (Blindness) i Lihi Kornowski (Losing Alice).

Crimes of the Future će svoju premijeru imati na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu koji počinje 17. svibnja. Nakon toga, film stiže u kina, i to već 03. lipnja.

“Zakoračite u srce tame.”

Crimes of the Future

Check Also

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Constellation: isječak iz Appleove SF triler serije

Apple TV Plus u siječnju je objavio prvi trailer za misterioznu SF triler seriju Constellation, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics