Crimes of the Future: prvi teaser za Cronenbergov SF horor triler

NEON je objavio službeni teaser i poster za Crimes of the Future, nadolazeći SF horor film u kojem glavne uloge tumače Viggo Mortensen (Green Book), Kristen Stewart (Spencer) i Léa Seydoux (No Time to Die). Film će svoju svjetsku premijeru doživjeti na filmskom festivalu u Cannesu u sklopu službene selekcije natjecateljske kategorije. Scenarist i redatelj filma je David Cronenberg (The Fly, Maps to the Stars). Crimes of the Future je koprodukcija NEONA te kuća Serendipity Point Films i Argonauts Productions.

Radnja je smještena u blisku budućnost, gdje se ljudska vrsta prilagođava sintetičkom okruženju, a tijelo prolazi kroz nove transformacije i mutacije. Sa svojom partnericom Caprice, Saul Tenser, slavni umjetnik javno prikazuje metamorfozu svojih organa u avangardnim izvedbama. Timlin, istražiteljica iz Nacionalnog registra organa, opsesivno prati njihovo kretanje, a tada se otkriva i tajanstvena skupina… Njihova misija je iskorištavanje Saulove ozloglašenosti da rasvijetle sljedeću fazu ljudske evolucije.

Film obilježava za sada posljednju suradnju Cronenberga i Mortensena nakon zajedničkog rada na dva hvaljena filma: A History of Violence i Eastern Promises.

Ostale glavne uloge tumače Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowski, Tanaya Beatty, Nadia Litz, Yorgos Karamichos i Yorgos Pirpassopoulos.

Crimes of the Future će svoju premijeru imati na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu koji počinje 17. svibnja. Nakon toga, film stiže u kina, i to već u lipnju.

Crimes of the Future

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics