Cowboy Bebop: prvi poster za Netflixovu adaptaciju!

Netflix je objavio prvi službeni poster za Cowboy Bebop, igranu adaptaciju legendarnog anime serijala iz devedesetih. Nakon što smo u kolovozu dobili prvi pogled kroz nekoliko fotografija, sada je konačno stigao i prvi poster, a trailer bi mogao stići već sutra, s obzirom da će serija tada biti zastupljena u sklopu Netflixovog fanovskog virtualnog eventa Tudum. No s druge strane u sklopu satnice najavljen je samo ekskluzivni pogled na uvodnu špicu, ali kako nada umire posljednja nadamo da su možda prešutili prvi teaser da bi bio iznenađenje.

Serija je koprodukcija Netflixa i Tomorrow Studiosa. Redatelji svih deset epizoda su Michael Katleman (Primevil) i Alex Garcia Lopez (Daredevil). Tvorci serije su André Nemec (Alias) i Jeff Pinkner (Fringe), a scenarij potpisuju Christopher Yost (Thor: Ragnarok, The Mandalorian) i Javier Grillo-Marxuach (Helix, Lost). Izvršni producenti su André Nemec, Jeff Pinkner, Josh Appelbaum i Scott Rosenberg za Midnight Radio, Marty Adelstein i Becky Clements za Tomorrow Studios, Makoto Asanuma, Shin Sasaki i Masayuki Ozaki za Sunrise Inc. te Tim Coddington, Tetsu Fujimura, Michael Katleman, Matthew Weinberg i Christopher Yost.

Nemec je također i showrunner koji je nedavno za EW izjavio kako seriju smatra “ekspanzijom kanona”. Također je dodao i sljedeće: “Obećavam da nikada nećemo puritancima oduzeti originalni anime. On će uvijek postojati tamo. Ali jako sam uzbuđen radi priča koje mi pričamo. Vjerujem da smo napravili jako dobar posao ne narušavajući kanon u bilo kojem pogledu, nego smo samo ponudili neke dodatne uvide u svijet koji je već stvoren.” Tom prigodom smo dobili i frišku ekskluzivnu fotku koju potražite podno članka.

Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radical Edu, ekipi lovaca na glave u bijegu od svoje prošlosti, dok ganjaju najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti i svijet… za pravu cijenu.

Glavne uloge u Netflixovoj adaptaciji tumače John Cho (Star Trek) kao Spike Spiegel, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) kao Faye Valentine, Mustafa Shakir (The Deuce) kao Jet Black, Alex Hassell (The Boys) kao Vicious, Elena Satine (The Gifted) kao Julia i mali slatki korgi kao Ein.

Cowboy Bebop na Netflix stiže 19. studenog.

Cowboy Bebop
John Cho kao Spike Spiegel.

Cowboy Bebop

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics