Cowboy Bebop: prvi pogled na Netflixovu adaptaciju!

Netflix je objavio prvi pogled na Cowboy Bebop, igranu adaptaciju legendarnog anime serijala iz devedesetih. Osim prvih fotografija koje izgledaju vrlo obećavajuće otkriven je datum dolaska serije. Nećemo čekati još dugo jer Cowboy Bebop na Netflix stiže već 19. studenog. Serija je koprodukcija Netflixa i Tomorrow Studiosa. Redatelji svih deset epizoda su Michael Katleman (Primevil) i Alex Garcia Lopez (Daredevil). Tvorci serije su André Nemec (Alias) i Jeff Pinkner (Fringe), a scenarij potpisuju Christopher Yost (Thor: Ragnarok, The Mandalorian) i Javier Grillo-Marxuach (Helix, Lost). Dobra stvar je također što je na projektu sudjelovao i Shinichiro Watanabe, redatelj originala, koji je imao ulogu savjetnika.

Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radical Edu, ekipi lovaca na glave u bijegu od svoje prošlosti, dok ganjaju najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti i svijet… za pravu cijenu. Cowboy Bebop je postao kultnom serijom iako se sastoji od svega 26 epizoda. Nadahnuo je dva manga serijala, ali i jedan anime film – Cowboy Bebop: The Movie.

Glavne uloge u Netflixovoj adaptaciji tumače John Cho (Star Trek) kao Spike Spiegel, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) kao Faye Valentine, Mustafa Shakir (The Deuce) kao Jet Black, Alex Hassell (The Boys) kao Vicious, Elena Satine (The Gifted) kao Julia i mali slatki korgi kao Ein.

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics