Cosmic Sin: Frank Grillo i Luke Wilson pridružili su se glumačkoj postavi

Frank Grillo (The Purge: Election Year, Captain America), Luke Wilson (Vacancy, Zombieland: Double Tap) i Adelaide Kane (The Purge, Teen Wolf) su se pridružili Bruceu Willisu (Fifth Element, Armageddon) u akcijskom SF filmu Cosmic Sin. Scenarij potpisuju Corey Large i Edward Drake (Breach), dok je potonji ujedno i redatelj filma. Izvršni producenti su Johnny Messner i Stephen Eads. Film se trenutno nalazi u postprodukciji, ali je naravno kao i većina ostalih projekata trenutno na pauzi radi pandemije koronavirusa.

Cosmic Sin radnjom prati grupu ratnika i znanstvenika koji se moraju boriti da zaštite čovječanstvo od neprijateljski nastrojene vanzemaljske vrste koja ima parazitsku moć za zarazi i potpuno preuzme ljudskog domaćina.

U ostalim ulogama ćemo gledati C.J. Perry (WWE zvijezdu Lanu), Lochlyn Munro (Riverdale), Brandona Thomasa Leea (Sierra Burgess Is A Loser), Johnnyja Messnera (Running Scared) i Evu De Dominici (You Shall Not Sleep).

Projekt je predstavljen kupcima na ovogodišnjem Europskom Filmskom Marketu, a Saban Films je kupio prava za američko tržište.

Zanimljivo je kako ćemo uskoro Brucea Willisa gledati u još jednom SF filmu, točnije SF trileru Anti Life, čiji scenarij također potpisuju Edward Drake i Corey Large. Anti-Life prati slijepog putnika (Cody Kearsley) na međuzvjezdanom brodu za Novu Zemlju koji uz pomoć jednog člana posade (Bruce Willis) mora nadmudriti zloćudni kozmički teror da mu ne preuzme brod u namjeri da ga pretvori u oružje.

Cosmic Sin

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics