Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija seriju Justice League Dark za HBO Max, pojavile su se glasine da se radi i novom igranom filmu koji se navodno razvija kod kuće Warner Bros.

Nakon što je The Direct incijalno izvijestio da im je izvor povjerio da je u razvoju samostalni film Constantine, s Bad Robotom i Abramsom kao producentima, i s tonom koji bi bio u skladu s njegovom HBO Max serijom, Brandon Katz je na Twitteru potvrdio da je također čuo šuškanja o tome, koja uključuju i mogućnost da se Keanu Reeves vrati toj ulozi koja mu nije uopće loše stajala.

“Čuo sam neka šuškanja o tome. Ako se Keanu Reeves vrati, to će mu pružiti još jedan ikonski lik kako bi proširio svoju popularnost. Svakog desetljeća taj čovjek izbaci još jedan zvučni naslov koji iznova zapali ljubav publike. Kakva filmska zvijezda.” –Brandon Katz, The Observer.

Murphy’s Multiverse je također izvijestio da je ovo dio koraka kako bi WB i DC izgradili film za Justice League Dark, koristeći pristup Avengersa, da se prvo naprave samostalni filmovi, poput Constantinea ili filma Zatanna o kojem se nedavno govorilo. Još nema čvrste potvrde hoće li ovaj novi Constantine biti posve nova vizija lika ili nastavak/soft reboot filma s Reevesom – iako postoje neke naznake da bi povratak Reevesa mogao biti cilj studija.

Čini se da su glasine o ovom novom filmu neko vrijeme kružile industrijom zabave, i zapravo mnogo toga o čemu se šuška ima logike i smisla. John Constantine je lik koji je i dalje vrlo popularan među fanovima. Film iz 2005. godine s Reevesom u glavnoj ulozi (i režijom Francisa Lawrencea) i dan danas prikuplja fanove zbog toga što je bio rani pionir blockbustera s miksanjem superheroja i horora, s brojnim i ustrajnim potraživanjima za nastavak u kojem bi glumio Reeves.

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics