Comic-con nam je servirao pravu superherojsku eksploziju, pogledajte četiri nova teasera za nadolazeće Netlixove serije

 

Voljeli vi superheroje ili ne (kao i ovu navalu koja će označiti prvu četvrtinu ovog stoljeća) Netflixove serije svakako se ističu ambicioznošću i ozbiljnošću kojom odrađuju manje Marvelove heroje koji zbog visoke kvalitete produkcije odjednom izgledaju veće i jače od onih koji nam se stalno pojavljuju na velikim ekranima.

Na ovogodišnjem Comic-conu Netflix je odlučio dati sve od sebe da zadovolji fanove njihovih superherojskih proizvoda tako smo dobili niz odličnih teasera zbog kojih ne možemo dočekati da te serije končano izađu.

Prva stvar koju ćemo ovdje staviti zapravo nije teaser, ali je zato lijepo složena montaža koja savršeno prezentira ono što Netflix trenutno želi napraviti, odnosno prezentira mračan, ozbiljan i surov svemir u kojem superherojstvo nije odluka, već žrtva.

 

 

A sad kad smo se zagrijali možemo krenuti s prvim teaserom…

Prvi je onaj koji pokazuje najmanje, a koji prezentira seriju s kojom smo već dobro upoznati – Daredevil, koja se trenutno sprema za treću sezonu. Ovaj teaser ne otkriva apsolutno ništa novog, no Netflix se ne treba previše truditi kako bi nam prodao ovu seriju, zato što smo mi ionako odavno kupljeni.

 

 

Drugi heroj koji uskoro dobiva svoju seriju je Luke Cage kojega smo već imali priliku vidjeti u još jednoj uspješnoj Netflixovoj seriji – Jessici Jones. Luke Cage (Mike Colter) je heroj koji posjeduje nadljudsku snagu i neuništivu kožu i teaser za njegovu zasebnu seriju prezentira upravo to, bez ikakve drame ili nepotrebnih dodataka. Neuništivog čovjeka moći ćemo gledati već 30. rujna.

 

 

Heroj s kojim se do sad nismo uopće susretali je Iron Fist,odnosno Danny Rand (Finn Jones) koji osim što je vrstan korisnik borilačkih vještina također posjeduje moć kontroliranja svog chi-a zbog čega može, kako se vidi u teaseru, uspješno rušiti vrata. Iz samog teasera se i ne može zaključiti baš previše, ali nam je zato ovo sasvim dovoljno da nas zagrije za još jednog Netflixovog heroja kojega ćemo imati prilike gledati 2017. godine.

 

 

Posljednji teaser koji smo dobili je onaj posvećen seriji “Defenders” koja sve spomenute heroje stavlja u grupu sličnu Avengersima. Nema sumnje da je od svih projekata ovo najambiciozniji i onaj za kojega ćemo, nadamo se, dobiti ikoničnog neprijatelja kojega ćemo dugo pamtiti. Sam teaser ne otkriva mnogo – više manje smo dobili samo logo, ali sama činjenica da će ovakvo nešto stvarno postojati dovoljno je uzbudljiva i sada, kada smo dobili prvi komadić toga te možemo zadovoljno pljeskati i čekati da stvar konačno izađe. Nije da će nam do onda nedostajati superherojske fikcije, ali ovome se ipak radujemo nešto više. Također, fanovi Nirvane mogli bi posebno uživati u spomenutom teaseru.

 

Check Also

Tatiana Maslany postaje She-Hulk!

Samo nekoliko dana nakon što je Kat Coiro (Marry Me) postavljena za jednog od redatelja, …

Vrijeme je iluzija u traileru za SF triler Synchronic

Well Go USA je netom objavio službeni trailer i poster za SF triler Synchronic, redatelja …

Web Statistics