Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se protiv pokušaja cijeđenja novca iz svake franšize do samog kraja ne može. Takav je slučaj i s Cloverfieldom. Paramount Pictures je nakon uspjeha s filmovima Top Gun: Maverick i Sonic the Hedgehog 2 krenuo u razvijanje novog Cloverfield filma. Za sada se o filmu ne zna puno, ali za fanove (ako je takvih ostalo nakon zadnjeg uradka) prenosimo što je poznato. Redatelj filma je Babak Anvari (I Came By, Under the Shadow) prema scenariju kojeg potpisuje Joe Barton (Humans, iBoy, Invasion). Film producira J.J. Abrams za Bad Robot zajedno s Hannah Minghellom i Jonom Cohenom. Izvršni producenti su Bryan Burk, Matt Reeves i Drew Goddard.

Kao što je bio slučaj sa svakim Cloverfield filmom, detalji radnje se drže u tajnosti. Također nije poznato kako će se ovaj novi nastavak povezati sa svojim prethodnicima, odnosno, da li je riječ o direktnom nastavku originala iz 2008. godine ili je samo smješten u svemir Cloverfielda.

Neobično je što je Paramount uopće najavio da je novi film u razvoju. Prethodni nastavci 10 Cloverfield Lane (2016.) i The Cloverfield Paradox, koji je ostvario premijeru na Netflixu 2018., razvijani su pod drugačijim naslovima i nisu predstavljeni kao Cloverfield filmovi sve do objave trailera. Zanimljivo je i to što je prošle godine najavljen još jedan Cloverfield film, i to s istim scenaristom, Joeom Bartonom. Za taj projekt je objavljeno da je izravan nastavak filma iz 2008., iako je istom prilikom najavljeno da neće biti sniman u istom stilu found-footagea. Postavlja se pitanje da li se tu radi o istom filmu ili?

Check Also

Prvi teaser za specijal Wynonna Earp: Vengeance!

Dobrodošli u Čistilište! Wynonna Earp se vraća na male ekrane s tv specijalom od 90 …

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics