Cliff Beasts 6: Battle for Everest, čini se da je ovo prvi teaser za film unutar Netflixovog filma!

Netflix je objavio nešto čudno. Na prvi pogled riječ je o teaseru i posteru za Cliff Beasts 6: Battle for Everest, šesti film nepostojeće franšize, za koji bi se moglo pokazati da se radi o filmu unutar filma. Iako je teaser žestoki trash vrlo smo zaintrigirani i želimo što prije doznati o čemu se točno radi. Sva sreća čini se da na odgovore nećemo čekati dugo jer ono što znamo je da za dva dana stiže trailer. Trailer koji ćemo dobiti je najvjerojatnije za meta komediju The Bubble koja u fokusu ima snimanje filma za vrijeme pandemije koronovirusa. Sasvim je moguće da je film koji snimaju upravo Cliff Beasts 6: Battle for Everest. No s obzirom da je kao datum izlaska tog naočigled nepostojećeg filma stavljen 01. travnja moguće je i da je ovo samo jedna velika šala.

Međutim, poznato je da bi The Bubble trebao izaći ove godine, tako da to doista može ispasti trailer za stvarni film. Tim više jer znamo i da glumačku ekipu za The Bubble između ostalog čine Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, Doctor Who, Jumanji), David Duchovny (The X Files, Aquarius), Leslie Mann (Knocked Up, Blockers) i Keegan-Michael Key (Key & Peele, Jingle Jangle) koje smo imali prilike vidjeti u ovom teaseru. Ostatak glavne glumačke ekipe otkriva poster na kojima su i Pedro Pascal (The Mandalorian, Narcos), Iris Apatow (Knocked Up, Funny People) i Peter Serafinowicz (The Tick, Guardians of the Galaxy).

Judd Apatow (Freaks and Geeks, The King of Staten Island) je redatelj filma The Bubble. Opis kojeg je Netflix dao za njega glasi: “Iskradanje. Povezivanje. Gubljenje živaca. Glumačka ekipa i ekipa filmske akcijske franšize pokušavaju snimiti nastavak dok su u karanteni u otmjenom hotelu.”

Opis kojeg smo pak dobili za ovo što se po svemu sudeći čini kao film koji se snima unutar filma: “Čovječanstvu ponovno prijeti dinosaur Cliff Beasts. Tim se mora ponovno ujediniti, nakon 5 dugih godina, kako bi se borio protiv Cliff Beastsa – ali ovaj put na Mount Everestu.”

Cliff Beasts

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics