Čini se da je u izradi Demolition Man 2!

Ako ne pratite Instagram profil Sylvestera Stallonea onda propuštate mnoge zanimljivosti, a upravo tamo je nedavno iskrsnulo nešto doista veliko. Glumac je sasvim ležerno objavio da se radi na nastavku filma Razbijač iliti Demolition Man iz 1993. godine. Jedan od fanova je postavio pitanje da li postoji šansa za dolazak nastavka spomenutog filma, na što je Stallone odgovorio: “Mislim da dolazi. Upravo radimo na tome s Warner Bros.-om i izgleda fantastično, tako da bi to trebalo izaći. To će se dogoditi.”

Fanovi filma se godinama nadaju nastavku, a sad postoji velika šansa da će se to i ostvariti. E sad, koliko god nam je drag Razbijač, i koliko god je zabavan i simpatičan, nekako sumnjamo da ako i dođe do realizacije nastavka da možemo dobiti nešto što će odisati bar sličnim duhom. Na kraju krajeva Razbijač nije bio samo još jedan akcijski SF iz devedesetih s velikim glumačkim imenima. Kada pogledate malo bolje, otkrit ćete prilično solidnu satiru akcijskog žanra, koja mu je tada vjerojatno više odmogla nego pomogla. Danas se na to gleda drugačije.

Zanimljivo je i to da nije dugo prošlo od kada smo saznali kako su producent originalnog filma Joel Silver i koscenarist Daniel Waters bili svojedobno zamislili nastavak, ili točnije ideju za pitch nastavka gdje bi Spartan bio ponovno spojen sa svojom 36 godina starijom kćerkom, koju bi tumačila Meryl Streep. To se naravno više sigurno neće dogoditi, ali u slučaju da vam je promaklo nije na odmet spomenuti.

Bilo kako bilo film ima prilično vjernu sljedbu čak i danas. Dapače u zadnje vrijeme je čak i česta tema diskusija radi nekih sličnosti socijalne prakse u trenutnim nezahvalnim globalnim okolnostima i onima iz 2032. u imaginarnom San Angelesu. Iako filmu kada je izašao kritika nije bila sklona, na kino blagajnama diljem svijeta je zaradio preko 160 milijuna dolara.

Što se tiče drugih novosti vezanih uz žanr i Stallonea izdvajamo i to da je na isti način otkriveno kako se nastavlja raditi na filmskoj adptaciji SF romana Hunter Jamesa Byrona Hugginsa. “Radimo na filmu Hunter. To će se dogoditi. To je već u izradi negdje 20 godina.” No ovdje glumac nije specificirao studio iza projekta.

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics