Čini se da je Marvelova serija Loki već dobila obnovu za 2. sezonu!

Po svemu sudeći čini se da nam stiže i druga sezona Marvelove serije Loki. Nije da je to inače teško povjerovati, s obzirom da je Loki i dalje jedan od najpopularnijih likova u Marvelovom proširenom svemiru, od kako se pojavio u filmu Thor 2011. godine. Lik je već sam po sebi šarmantan, duhovit i vragolasti zlikovac koji nonšalantno pleše po skali od bad guyja do antijunaka pa natrag. To što ga tumači izvrsni Tom Hiddleston je samo šećer na kraju.

Tv serija Loki u kojoj se u titualarnoj ulozi vraća Hiddleston je naručena 2018. godine. Loki se trenutno vodi kao mini serija od šest epizoda. Radnja će pratiti nevaljalog Lokija u njegovim pustolovinama nakon bijega s tesseractom u filmu Avengers: Endgame. Ako je vjerovati glasinama Loki će putovati kroz vrijeme te će ostaviti traga na različitim događajima kroz povijest. Zanimljivo je i to da je Kevin Feige već potvrdio da će se serija povezati s filmom Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Glavni scenarist i showrunner je Michael Waldron (Rick and Morty), a redateljica je Kate Herron (Sex Education). Showrunner je najavio da će serija imati sličan tempo kao Thor: Ragnarok i da će Loki imati krizu identiteta. Glumačku ekipu uz Hiddlestona čine Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino i Richard E. Grant. Da nije bilo pandemije korovirusa serija bi na Disney Plus stigla u proljeće 2021. godine, no s obzirom na sve sada više ne znamo kada će to točno biti.

No da se vratimo na glavnu temu, novi popis na Production Weeklyju nagovještava da je Loki obnovljen za drugu sezonu. U posljednjem izdanju publikacije, u kojoj su izlistani predstojeći projekti, kao datum početka snimanja druge sezone serije Loki naveden je siječanj 2022. godine. Također je navedeno i da će se snimati pod radnim nazivom Architect.

Ako je popis točan, što je zapravo vrlo vjerojatno, Loki će postati prva od Marvelovih serija kreiranih za Disney Plus platformu koja je obnovljena za drugu sezonu. Također opet ponavljamo, ako sve navedeno stoji to je jako dobar znak jer znači da je serija dovoljno dobra da su je Disney i Marvel odlučili obnovili prije samog prikazivanja. Da je lista Production Weeklyja točna potkrepljuju i ranije glasine, gdje su upućeni iz Marvela već izjavili kako će Loki dobiti drugu sezonu.

Check Also

Novi zabavni trailer za Ghostbusters: Afterlife!

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe) će početi opsjedati kina 19. studenog pa je stogao objavljen …

DC FanDome: sletio je puni trailer za Reevesov iščekivani film The Batman!

Warner Bros. je u sklopu današnjeg eventa DC FanDome otkrio i dugoočekivani puni trailer za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics