Čini se da će se Epizoda VIII djelomično snimati i u Hrvatskoj

 

27012016_star_wars_epizodaVIII_post

Hrvatski turizam mogao bi dobiti još jednu fantastičnu reklamu. Iako još nije službeno potvrđeno, strani mediji su počeli prenositi vijest da bi se Epizoda VIII trebala djelomično snimati i u Dubrovniku. Nije poznato koju planetu ili svijet bi trebao “glumiti” dragulj Jadrana, ali doznajemo da će se koristiti lokacija koja je za potrebe HBO-ove serije Igra prijestolja bila preoblikovana u Kraljev Grudobran. Možemo doduše spekulirati da će lokacija možda služiti kao Ach-To, planet gdje se ‘povukao’ Luke Skywalker.

Snimanje bi navodno trebalo početi na proljeće, no za sada niti HAVC niti grad Dubrovnik nisu potvrdili, ali ni demantirali ovu vijest koja se širi nadsvjetlosnom brzinom. Prema također neslužbenim informacijama RTL je večeras objavio da će snimanje trajati deset dana i da su statisti već odabrani, te da su očekivano morali potpisati rigorozan ugovor o tajnosti.

Epizoda VIII najavljena je za 15. prosinca 2017. godine, a sa snimanjem započinje sljedeći mjesec u Londonu – Pinewood Studios. Scenarij i režiju filma potpisuje Rian Johnson.

Dok čekamo na službenu potvrdu od Lucasfilma ili Disneyja prste prekrižene držati moramo 😉

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics