Christopher Lloyd se pridružio 3. sezoni serije The Mandalorian

Treća sezona iznimno popularne Disneyjeve serije The Mandalorian se trenutno snima u Kaliforniji. Razlog zašto o tome pišemo je taj što je noćas otkriveno novo glumačko pojačanje, tako ćemo u nadolazećoj sezoni gledati i legendarnog Christophera Lloyda koji je široj publici najviše poznat po ikonskoj ulozi dr. Emmeta Browna iz trilogije Povratak u budućnost.

Kao što je već uobičajeno za Star Wars serije, točna priroda Lloydove uloge još nije otkrivena i šanse su dobre da će tako i ostati sve dok treća sezona ne stigne na Disney Plus platformu. Međutim prve informacije govore u prilog tome da će se glumac pojaviti u gostujućoj ulozi, iako nije poznato da li to znači jednu ili više epizoda.

Radnja za treću sezonu serije je obavijena velom tajne kao i Lloydova uloga, iako je vjerojatno da će sada uništeni svijet Mandalorea igrati veliku ulogu. Na kraju druge sezone Din Djarin je osvojio legendarni Darksaber, oružje koje mu daje pravo da vodi Mandalore i za koje se borio da ga zadrži tijekom svog neočekivano značajnog pojavljivanja u seriji The Book of Boba Fett. Pod pretpostavkom da će Din Djarin ispoštovati svoje obećanje Bo-Katan da će joj pomoći vratiti Mandalore njihovom narodu, najvjerojatnije ćemo gledati razvoj upravo te priče u trećoj sezoni. Na kraju krajeva već je poznato po slikama sa seta da ćemo u trećoj sezoni ponovo gledati Simona Kassianidesa koji tumači lik Axe Woves predstavljen u epizodi The Heiress, kao jedan od Mandaloriana koji je dio elitne grupe Nite Owls koje predvodi Bo-Katan (Katee Sackhoff).

Druga sezona serije The Mandalorian završila je s prikazivanjem još u prosincu 2020. Za sada još ne znamo kada točno možemo očekivati premijeru treće sezone, ali se pretpostavlja da će to biti kasnije ove godine. Srećom fanovi neće morati toliko čekati na sljedeću igranu Star Wars seriju jer Obi-Wan Kenobi stiže 25. svibnja.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics