Christian Bale u pregovorima za ulogu u filmu Thor: Love and Thunder

Kako je Collider ekskluzivno prenio, a THR potvrdio, Christian Bale (The Fighter, Vice, Ford v Ferrari) se trenutno nalazi u pregovorima za ulogu u filmu Thor: Love and Thunder! Na žalost detalji o liku kojeg bi trebao tumačiti se drže pod ključem u Odinovom trezoru. U slučaju da dobije ulogu, ovo bi Baleu bio novi ulazak u svijet superheroja, ali prvi puta u Marvelovom kinematografskom svemiru.

Za sada se u vidu komentara nisu oglasili ni Marvel, kao ni Baleov predstavnik, što znači da ova vijest još nije službeno potvrđena.

Thor: Love and Thunder će režirati Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit). U glavnim ulogama ćemo gledati Chrisa Hemswortha kao Thora, Tessu Thompson kao Valkyrie (sada kao novi kralj ide u potragu za svojom kraljicom), ali i vrlo neočekivano Natalie Portman kao ni manje ni više nego Thor, božicu groma (što je kanon u slučaju da ste se pitali), koja će vitlati s moćnim Mjolnirom. Waititi će također opet posuditi svoj glas Korgu, a Kevin Feige će producirati film.

Thor: Love and Thunder, četvrti samostalni Thorov film, u kina stiže 05. studenog 2021. godine. Produkcija na filmu započinje ovo ljeto.

Što mislite koja bi uloga iz Thorovog svijeta odgovarala Baleu? Možda Balder the Brave ili Beta Ray Bill?

Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder

Check Also

Paranormal: trailer za novu Netflixovu horor seriju

Nova Netflixova žanrovska serija Paranormal (Ma Waraa Al Tabiaa) bazirana je na istoimenom serijalu knjiga …

The Addams Family se vraća na male ekrane, s Timom Burtonom za kormilom!

The Addams Family se vraća na televiziju, i to s Timom Burtonom za kormilom! MGM …

Web Statistics