Chilling Adventures of Sabrina: stigao je trailer za posljednje poglavlje!

Netflix je objavio prvi teaser trailer za četvrtu i ujedno finalnu sezonu serije Chilling Adventures of Sabrina. Akcijom nabijeni trailer je otkrio i kada četvrta sezona stiže na Netflix, a to je ni manje ni više nego 31. prosinca. Da, znamo, bilo bi bolje da stiže prigodno za Noć vještica, ali što je tu je, kakva je 2020. godina naprosto treba biti zadovoljan što serija uopće stiže pa makar i sa zadnjim danom godine. Uz trailer objavljena je i galerija fotografija koje nam potvrđuju povratak Gavina Leatherwooda kao Nicka Scratcha, Tati Gabrielle kao Prudence, Michelle Gomez kao Mary Wardell/Lilith i Lukea Cooka kao “Dark Lorda”.

Četvrta sezona donosi osam epizoda u čijem fokusu će biti Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) u borbi protiv Eldritch Terrorsa koje je oslobodio Faustus Blackwood (Richard Coyle). Očekivano, Sabrina neće moći sama poraziti ove zastrašujuće sile. No zato je tu opaki tim u obliku njezinih tetki, Zelde (Miranda Otto) i Hilde (Lucy Davis), njezinog rođaka Ambrosea (Chance Perdomo) i njezinih prijatelja Rosalind (Jaz Sinclair), Theo (Lachlan Watson) i Harveyja (Ross Lynch).

Scenarij potpisuje Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) koji je ujedno showrunner i jedan od izvršnih producenta. Lee Toland Krieger je režiser i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Sarah Schechter i Jonom Goldwaterom.

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

Check Also

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Castlevania: prvi teaser za 4. i ujedno finalnu sezonu Netflixove serije

Netflix je objavio prvi teaser trailer za četvrtu sezonu iznimno kvalitetne anime serije Castlevania, no …

Web Statistics