Castlevania: prvi pogled na treću sezonu serije!

Netflix je ranije ovog mjeseca otkrio kako treća sezona animirane serije Castlevania stiže 05. ožujka, a sada je objavljen i prvi trailer. Trailer otkriva kako je ljudski svijet u kaosu, i da zlo nikada ne ostaje zakopano. Fanovi će sasvim sigurno uočiti poznate neprijatelje – Legiona (aka Granfaloona) i Malachija. No glavno je pitanje da li će sam Dracula ponovo “oživjeti” ili sada glavni antagonist postaje Carmilla? Dracula inače ima običaj nastradati od Belmontove ruke, samo da bi opet oživio i mučio novu generaciju, no to ne znači da će serija krenuti tim ustaljenim stopama. S druge pak strane čini nam se da Netflix želi nešto poručiti s tim uočljivim taglineom – “Evil Never Stays Buried”.

Radnja se očito nastavlja tamo gdje je završila druga sezona. Također šuška se o tome da bi se radnja mogla ukrstiti s nadolazećim Devil May Cry serijalom, kako bi stvorila dijeljeni svemir, te da bi se te natruhe već mogle vidjeti u ovoj sezoni.

O samoj radnji treće sezone se za sada zna jako malo. Belmont i Sypha će se udomaćiti u selu sa zlokobnim tajnama, Alucard će postati mentorom nekolicini njegovih obožavatelja, dok će se Isaac zaputiti u postolovinu lociranja Hectora.

Treća sezona će imati ukupno deset epizoda (za razliku od prve dvije sezone, koje su imale četiri, odnosno osam epizoda) koje potpisuje ikona stripa Warren Ellis (Transmetropolitan, Astonishing X-Men), režira Sam Deats, a producira Adi Shankar (Dredd, The Grey).

Glasove su likovima posudili Graham McTavish (The Hobbit, Preacher) kao Dracula, Richard Armitage (The Hobbit trilogy) kao Trevor Belmont, James Callis (Battlestar Galactica) kao Alucard, Alejandra Reynoso (G.I. Joe: Renegades) kao Sypha Belnades, Jaime Murray (Gotham) kao Carmilla, Adetokumboh M’Cormack (Heroes) kao Isaac i Theo James (Divergent) kao Hector.

Castlevania

Check Also

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics