Castlevania je obnovljena za 4. sezonu!

Tek što smo objavili recenziju za treću sezonu Netflixove serije Castlevania, stigla je službena informacija o obnovi za četvrtu sezonu. Vijest je objavljena na društvenom mrežama, odnosno jednom od službenih Netflixovih Twitter profila, i to s kratkim klipom na kojem Isaac gleda u svoje magično zrcalo koje je i otkrilo novosti. Da, riječ je upravo o onom istom ogledalu koje zahtjeva da ga se oslovljava s “gospodine”.

Treća sezona serije je bila najdulja do sada, s 10 epizoda, za razliku od prve dvije sezone, koje su imale četiri, odnosno osam epizoda. No za sada još ne znamo koliko epizoda možemo očekivati s četvrtom sezonom. Nadamo se da neće biti povratka na manji broj epizoda jer konačno smo dobili baš lijepo balasiranu priču koja nam se nije činila prekratkom. Ne znamo ni kada točno možemo očekivati novu sezonu, ali možemo pretpostaviti jer 17 mjeseci je proteklo između druge i treće sezone, a nešto slično je bilo i s trećom i četvrtom sezonom. Bilo kako bilo s ovom godinom smo sigurno završili, i ponovni susret s ekipom neće biti prije 2021.

Sve epizode do sada potpisuje ikona stripa Warren Ellis (Transmetropolitan, Astonishing X-Men), dok je producent Adi Shankar (Dredd, The Grey).

Glasove su likovima posudili Graham McTavish (The Hobbit, Preacher) kao Dracula, Richard Armitage (The Hobbit trilogy) kao Trevor Belmont, James Callis (Battlestar Galactica) kao Alucard, Alejandra Reynoso (G.I. Joe: Renegades) kao Sypha Belnades, Jaime Murray (Gotham) kao Carmilla, Adetokumboh M’Cormack (Heroes) kao Isaac i Theo James (Divergent) kao Hector.

Castlevania je općenito ispala izvrsna serija, a četvrta sezona se pokazala kao još jedno fantastično, čak štoviše bolje razrađeno poglavlje. Tu je napeta i razgranata priča, sarkastični humor, nadnaravni horor, brutalna krvava akcija, ali i odmjerena doza seksualnog sadržaja. Sve u svemu, ako već niste zagrizli u ovu jabuku zaista sada više nemate isprike, sjednite i uživajte! A onako usput, jesmo li već spomenuli da treća sezona za sada ima ocjenu kritičara od čak 100% na Rotten Tomatoes? Znamo, znamo, već smo dosadni 😉

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics