Castlevania je obnovljena za 4. sezonu!

Tek što smo objavili recenziju za treću sezonu Netflixove serije Castlevania, stigla je službena informacija o obnovi za četvrtu sezonu. Vijest je objavljena na društvenom mrežama, odnosno jednom od službenih Netflixovih Twitter profila, i to s kratkim klipom na kojem Isaac gleda u svoje magično zrcalo koje je i otkrilo novosti. Da, riječ je upravo o onom istom ogledalu koje zahtjeva da ga se oslovljava s “gospodine”.

Treća sezona serije je bila najdulja do sada, s 10 epizoda, za razliku od prve dvije sezone, koje su imale četiri, odnosno osam epizoda. No za sada još ne znamo koliko epizoda možemo očekivati s četvrtom sezonom. Nadamo se da neće biti povratka na manji broj epizoda jer konačno smo dobili baš lijepo balasiranu priču koja nam se nije činila prekratkom. Ne znamo ni kada točno možemo očekivati novu sezonu, ali možemo pretpostaviti jer 17 mjeseci je proteklo između druge i treće sezone, a nešto slično je bilo i s trećom i četvrtom sezonom. Bilo kako bilo s ovom godinom smo sigurno završili, i ponovni susret s ekipom neće biti prije 2021.

Sve epizode do sada potpisuje ikona stripa Warren Ellis (Transmetropolitan, Astonishing X-Men), dok je producent Adi Shankar (Dredd, The Grey).

Glasove su likovima posudili Graham McTavish (The Hobbit, Preacher) kao Dracula, Richard Armitage (The Hobbit trilogy) kao Trevor Belmont, James Callis (Battlestar Galactica) kao Alucard, Alejandra Reynoso (G.I. Joe: Renegades) kao Sypha Belnades, Jaime Murray (Gotham) kao Carmilla, Adetokumboh M’Cormack (Heroes) kao Isaac i Theo James (Divergent) kao Hector.

Castlevania je općenito ispala izvrsna serija, a četvrta sezona se pokazala kao još jedno fantastično, čak štoviše bolje razrađeno poglavlje. Tu je napeta i razgranata priča, sarkastični humor, nadnaravni horor, brutalna krvava akcija, ali i odmjerena doza seksualnog sadržaja. Sve u svemu, ako već niste zagrizli u ovu jabuku zaista sada više nemate isprike, sjednite i uživajte! A onako usput, jesmo li već spomenuli da treća sezona za sada ima ocjenu kritičara od čak 100% na Rotten Tomatoes? Znamo, znamo, već smo dosadni 😉

Check Also

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Web Statistics