Castlevania: 4. sezona serije u igru ponovo vraća Drakulu!

Kao što smo nedavno saznali nadolazeća četvrta sezona Netflixove serije Castlevania će ujedno biti i posljednja, a što nas točno očekuje možete provjeriti u nedavno objavljenom traileru. U svakom slučaju čini se da serija s malih ekrana ide u velikom stilu, s najboljom animacijom do sada i još većom količinom krvi i nasilja. Zadnjih deset epizoda serije na Netflix stiže već 13. svibnja.

Wallachia pada u sve veći kaos dok se sukobljavaju frakcije: neki pokušavaju preuzeti kontrolu, drugi pokušavaju vratiti Drakulu iz mrtvih. Nitko nije onakav kakvim se čini i nikome se ne može vjerovati. Ovo je vrijeme koje nagovještava kraj.

Castlevania je svoju premijeru na Netflixu doživjela 2017. sa svega četiri (fantastične) epizode prve sezone. Prve dvije sezone su adaptirale prikvel Castlevania 3: Dracula’s Curse. Druga sezona se može pohvaliti ocjenom od čak 100% na stranici Rotten Tomatoes, a odnijela je i IGN-ovu nagradu za najbolju animiranu seriju 2018. godine. Treća sezona je vukla inspiraciju iz dvije različite video igre: Castlevania: Symphony of the Night i Castlevania: Curse of Darkness.

No iako Castlevania Warrena Ellisa završava postoji vrlo realna šansa da se još ne opraštamo u cijelosti od tog svijeta. Navodno Netflix želi osoviti na noge novu seriju s drugačijim likovima koji bi bili smješteni u istom svemiru. Nadamo se da će se to doista i realizirati, te da ćemo više o tom potencijalnom projektu saznati što prije.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics