Captain Marvel 2 je sada i službeno u razvoju!

Marvel se za Captain Marvel 2 odlučio maknuti iz devedesetih, i preseliti u sadašnje vrijeme sa scenaristicom Megan McDonnell koja je u završnoj fazi pregovora oko tog projekta. Barem je tako nedavno prenio THR. No ako ništa drugo sada je barem jasno da se službeno kreće u novu samostalnu superherojsku avanturu s Kapetanicom Marvel. Očekuje se da se Anna Boden i Ryan Fleck koji su scenaristi i redatelji prvog filma neće vratiti za nastavak, ali se razmatraju za režiranje Marvelovih serija za Disney Plus. Za Kapetanicu Marvel 2 Disney navodno želi žensku redateljicu, ali još nije procurilo niti jedno možebitno ime. Kako je prvi film imao nekoliko scenarista (Nicole Perlman, Meg LeFauve, Genevu Robertson-Dworet, te Boden i Flecka) pretpostavlja se da će i nastavak dobiti još pokoje ime uz već spomenutu Megan McDonnell. Tim više jer je McDonnell relativno nova scenaristica sa samo jednim većim projektom ispod remena, a to je nadolazeća Marvelova spin-off serija WandaVision.

Prvi film iz 2019. godine je bio veliki hit za Disney i Marvel, iako se lik nije pojavio u niti jednom filmu prije, ipak je uspio zaraditi preko milijardu dolara diljem svijeta. No kada je Marvel najavio fazu 4, koja uključuje filmove i serije koje Marvel planira objaviti tijekom 2020. i 2021. godine, nastavak Kapetanice Marvel nije bio na tom popisu. Sada je jasno da je to zato jer se film očekuje tek tijekom 2022. godine.

Za sada nije poznato na koje se to “sadašnje” vrijeme radnja filma referira, odnosno da li će biti smještena prije ili nakon filmova Rat beskonačnosti i Završnica. Ono što znamo je da se unatoč kontroverzi Brie Larson ipak vraća u glavnoj ulozi kao Carol Danvers, odnosno Kapetanica Marvel. Ali pravo je pitanje hoćemo li opet gledati Goosea the Flerkena 😉

Captain Marvel

Check Also

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Raised by Wolves: novi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

HBO Max je objavio novi trailer i prvi poster za drugu sezonu SF serije Raised …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics