Objavljena dva nova trailera za “Halo 5: Guardians”

 

Serijal Halo izlazi već skoro petnaest godina, prošao je kroz nekoliko različitih razvojnih kompanija, ali konstantno ostaje najveći Microsoftov dragulj kada se u obzir uzme njihova podružnica “Microsoft Studios” koja se bavi pravljenjem i izdavanjem video igara.

Još od kako je 2001. godine izašao „Halo: Combat Evolved“ svaka igra tog serijala dobiva sve veći broj fanova pa nije čudno da je nadolazeći nastavak “Halo 5: Guardians” kojega proizvodi “343 Industries” trenutno jedna od najočekivanijih igara za Xbox One.

Oba nova trailera su live action i ne pokazuju nikakav gameplay, ali usprkos tome izgledaju apsolutno prekrasno i samo potvrđuju činjenicu da bi toj franšizi film stvarno dobro došao.Još se ne zna mnogo o radnji, ali po traileru se vidi da će dvojica glavnih likova, standardni protagonist Master Chief i novi antagonist Spartan Locke, uploviti u dosta mračnu radnju koja bi, kako se čini, mogla biti nešto kompliciranija od onoga na što smo ranije navikli.

Voljeli te igre ili ne, traileri stvarno izgledaju lijepo pa svakako bacite oko, a samu igru imat ćemo prilike zaigrati 27.10.2015.

 

Check Also

The Invincible, video igra po romanu Stanislava Lema

The Invincible je znanstvenofantastični klasik poljskog pisca Stanislava Lema, objavljen 1964. godine. Radnja prati posadu …

Hogwarts Legacy: prvi veliki RPG u svijetu Harryja Pottera

Hogwarts Legacy, dugoočekivana video igra inspirirana književnim djelima J.K. Rowling o Harryju Potteru, je konačno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics