Objavljena dva nova trailera za “Halo 5: Guardians”

 

Serijal Halo izlazi već skoro petnaest godina, prošao je kroz nekoliko različitih razvojnih kompanija, ali konstantno ostaje najveći Microsoftov dragulj kada se u obzir uzme njihova podružnica “Microsoft Studios” koja se bavi pravljenjem i izdavanjem video igara.

Još od kako je 2001. godine izašao „Halo: Combat Evolved“ svaka igra tog serijala dobiva sve veći broj fanova pa nije čudno da je nadolazeći nastavak “Halo 5: Guardians” kojega proizvodi “343 Industries” trenutno jedna od najočekivanijih igara za Xbox One.

Oba nova trailera su live action i ne pokazuju nikakav gameplay, ali usprkos tome izgledaju apsolutno prekrasno i samo potvrđuju činjenicu da bi toj franšizi film stvarno dobro došao.Još se ne zna mnogo o radnji, ali po traileru se vidi da će dvojica glavnih likova, standardni protagonist Master Chief i novi antagonist Spartan Locke, uploviti u dosta mračnu radnju koja bi, kako se čini, mogla biti nešto kompliciranija od onoga na što smo ranije navikli.

Voljeli te igre ili ne, traileri stvarno izgledaju lijepo pa svakako bacite oko, a samu igru imat ćemo prilike zaigrati 27.10.2015.

 

Check Also

Stigao je prvi trailer za igru Harry Potter: Hogwarts Mystery

Studio za mobilne igre Jam City i Warner Bros. Interactive Entertainment su danas objavili prvi …

Sutra izlazi „Viktor“, steampunk video igra hrvatskog studija „Studio Spektar“

  Da ste prije deset godina rekli da će najbolja video igra današnjice izaći iz …

Web Statistics