Cadaver: Netflix je objavio najavu za svoj prvi norveški film

Jedan od mnogih novih žanrovskih filmova koje Netflix prigodno servira za Noć vještica je norveški psihološki triler Cadaver (Kadaver). Jučer je objavljen i prvi trailer koji odaje dojam da je riječ o vrlo mračnom i jezivom uradku uz dozu satire. Film je napisao i režirao Jarand Herdal (Clowne, Everywhen). Producenti su Espen Horn (Amundsen) i Kristian Strand Sinkerud (Mammon) za Motion Blur Films (Troll).

U onom što je još ostalo od svijeta nakon nuklearne katastrofe Leonora, Jacob i njihova kćer Alice su na rubu preživljavanja. Jednog dana dobiju poziv iz lokalnog hotela da prisustvuju kazališnoj predstavi uz koju će dobiti topli obrok, sve uz objašnjenje kako je to humanitarna udruga koja pomaže onima u nevolji. S obzirom da nemaju izbora obitelj odlučuje prihvatiti poziv. Tamo će ih dočekati direktor hotela Mathias koji im velikodušno pokaže cijeli prostor i objasni kako je sve to jedna velika pozornica. Gledatelji dobivaju zlatne maske kako bi se razlikovali od glumaca, no granica između stvarnosti i kazališta postaje zamućena kada predstava dobije jezivi zaokret, s nestankom članova publike. Jedna od njih je i Alice, i više nema mjesta sumnji. Nešto je “jako krivo” s Mathiasovim hotelom…

Glavne uloge tumače Gitte Witt (The Spy, Varg Veum), Thorbjørn Harr (Norsemen, 22 July), Thomas Gullestad (Oljefondet, The 12th Man), Kingsford Siayor (Twin, Home for Christmas, Trapped), Maria Grazia De Meo (Aber Bergen), Trine Wiggen (Beforeigners), Jonathan Rodriguez (Gåsmamman), Stig Frode Henriksen (Norsemen) i Helge Jordal (Vegas).

Cadaver na Netflix stiže 22. listopada.

Check Also

The Addams Family se vraća na male ekrane, s Timom Burtonom za kormilom!

The Addams Family se vraća na televiziju, i to s Timom Burtonom za kormilom! MGM …

Prvi očaravajući trailer za Disneyjev animirani film Raya and the Last Dragon

Konačno je objavljen prvi trailer za Raya and the Last Dragon, i moramo priznati da …

Web Statistics