BRZRKR: Netflix pretvara strip Keanu Reevesa u igrani film i anime seriju!

Nakon što je ‘lansirao’ strip serijal BRZRKR sada je konačno službeno potvrđeno da ćemo i gledati samog Keanua Reevesa u Netflixovoj filmskoj adaptaciji. I ne samo da je Netflix otkupio prava za filmsku adaptaciju nego će svemir Berzerkera proširiti i kroz spin-off anime seriju kojoj će glas naravno također dati Reeves. Adaptacije će ujedno i producirati Reeves i Company Films Stephena Hamela. Producenti za BOOM! Studios su Ross Richie i Stephen Christie te Adam Yoelin kao izvršni producent.

Ultranasilna epska strip saga prati besmrtnog neustrašivog ludog junaka – koji izgleda gotovo točno poput Keanua – tijekom njegovih 80 000 godina života, kulminirajući danas, gdje radi za američku vladu u zamjenu za pomoć u otkrivanju tajni svog života i kako konačno može umrijeti.

Ograničena strip serija od 12 brojeva temelji se na Reevesovoj izvornoj ideji koju je duže vrijeme razvijao s Boom! Studiosom. Napisali su je zajedno Reeves i Matt Kindt (Folklords, Justice League of America), a ilustracije su napravili Marvelov umjetnik Ron Garney, boje Bill Bill Crabtree, slova Clem Robins, dok je za dizajn likova i naslovnice bio zadužen Rafael Grampá.

BRZRKR je imao masivni uspjeh kroz crowdfunding kampanju (čemu je da budemo iskreni sigurno najviše pomogla Reevesova involviranost), te je skupio preko 2 milijuna dolara kroz Kickstarter i ujedno neka sitna dodatna financiranja prije nego što je prvi primjerak stigao na police u prodaju. Do sada je serijal s prvim brojem ostvario prodaju od 615 000 kopija, što ga čini drugim najprodavanijim stripom u posljednjem desetljeću.

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics