Brendan Fraser se konačno vraća, i to u seriji Doom Patrol

DC Entertainment radi punom parom stvarajući serije za svoju streaming platformu. Već smo imali prilike vidjeti trailer za nadolazeću igranu seriju Titans, a 2019. stižu također igrane adaptacije Doom Patrol i Swamp Thing, te animirane serije Harley Quinn i Young Justice.

Jako dugo nismo imali prilike gledali Brendana Frasera u nekoj zanimljivoj ulozi koja bi nas podsetila na njegove nekadašnje hitove The Mummy ili George of the Jungle. No zato ćemo ga konačno barem gledati kao Cliffa Steelea, aka Robotmana u DC-jevoj igranoj seriji Doom Patrol. Riječ je o liku koji je nekoć bio poznati vozač utrka Cliff Steele, koji bi umro nakon strašne nesreće koja mu je uništila čitavo tijelo, ali mu je mozak očuvao dr. Caulder i prenio ga u tijelo robota. Deadline precizira da će Fraser pozajmiti glas Robotmanu, te da će tumačiti Steela samo u flešbek scenama, prije nego što je skoro poginuo u nesreći. Glumac Riley Shanahan će zapravo biti tijelo u kostimu Robotmana.

Osim Frasera u seriji ćemo gledati i Diane Guerrero kao Crazy Jane, April Bowlby kao Elasti-Woman te Joviana Wadea kao Cyborga. Još uvijek nije poznato tko će tumačiti likove Negative Mana i doktora Nilesa Cauldera (The Chief).

Doom Patrol je adaptacija istoimenog stripa koja će se fokusirati na Cyborga, Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman, Crazy Jane i dr. Nilesa Cauldera, grupu nepodobnih superjunaka koji nastoje spasiti svijet, dok se nose sa svojim traumatiziranim i čudnim životima…

Scenarij za seriju potpisuje Jeremy Carver (Being Human, Supernatural) koji će ujedno biti showrunner, ali i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Geoffom Johnsom i Sarah Schechter.

Doom Patrol je kako smo već i spomenuli razvijan za DC Universe streaming servis koji će biti lansiran ove jeseni (trenutno je u beta fazi), kada stiže Titans, prva igrana serija snimljena ekskluzivno za tu platformu.

Doom Patrol

Check Also

Renfield: finalni trailer otkriva puno novih scena s Cageom kao Drakulom!

Universal Pictures je netom objavio finalni trailer za film Renfield, horor komediju koja u fokusu …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics