Brad Pitt u kombinaciji za film prema sf priči Stephena Kinga

 

14032014_King_Jaunt_post

Došlo je vrijeme za još jednu ekranizaciju Kinga. Ovoga puta riječ je o sf priči (da Stephen King ima i toga) „The Jaunt“ iz 1981. godine koja je prvi puta objavljena u časopisu The Twilight Zone, a potom u Kingovoj zbirci Skeleton Crew 1985. Oni stariji koji u svojim bibliotekama imaju (ili su posuđivali u knjižnici) Monolit broj 8 u izdanju Znaka Sagite sjetit će se te izvrsne priče koja je prevedena s naslovom „Ekskurzja“.

Film će režirati Andy Muschietti koji je režiro i hororac Mama u produkciji Guillerma del Tora, a prava je zatražila kompanija Brada Pitta Plan B. Prema svemu sudeći King je ponudio (kako to uobičajeno radi) prava za 1 dolar koja vrijede 90 dana u kojima se moraju ispuniti određeni zahtjevi pa vjerujemo da će uskoro biti dostupno više informacija.

Priča „The Jaunt“ djeluje kao tipičan uradak za Zonu sumraka, ali prema sjećanju mogu vam reći da mi je bila pravo oduševljenje. Radnja je smještena u 24. stoljeće i obitelj se priprema na putovanje prema Marsu. No ključno je da se putnici moraju držati pravila i biti pod anestezijom zbog načina putovanja. U protivnom događa se nešto ne baš dobro… Ne želim vam više otkriti pa preporučam da pribavite zbirku ili priču i bacite se na čitanje dok čekate film…

Check Also

Bird Box Barcelona: prvi teaser trailer za Netflixov spin-off

Netflix je objavio prvi teaser trailer za Bird Box Barcelona, spin-off postapokaliptičnog horor filma iz …

Ahsoka: novi pogled i detalji serije!

Još od posljednje epizode serije Star Wars: Rebels, fanovi se pitaju gdje je nestao Ezra …

Jedan komentar

  1. Ako se nekome ne da čitati ima audio book na jubitou
    https://www.youtube.com/watch?v=fzUQU29Rf8c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics