Božićni Star Wars pub kviz – Veliki Tolk

Povodom dolaska filma Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi održava se BOŽIĆNI STAR WARS KVIZ na kojem će svi sudionici imati prilike osvojiti nešto od vrijednih nagrada. Kviz će se održati 22. prosinca u pubu Veliki Tolk s početkom u 17:00 sati. Uz kviz i nagrade garantira se odlična Star Wars atmosfera gdje vas uz piće dobrodošlice očekuju i gratis grickalice.

Želite li sudjelovati u Božićnom Star Wars kvizu, potrebno se prijaviti kao ekipa od barem dva, a do maksimalno četiri člana. Sudjelovanje je besplatno, odnosno nema kotizacija. Prijave se šalju putem maila na velikitolk@gmail.com, najkasnije do ponoći u četvrtak 21. prosinca 2017. godine. U prijavi treba navesti ime vaše ekipe, imena članova ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Po isteku prijava, timovi će zaprimiti konačne potvrde o sudjelovanju i sve potrebne informacije na mail putem kojeg su se i prijavili.

Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane ekipe osvojit će poklon pakete sponzora kviza koje čine: Zmajska pivovara, Inverzija webshop, Tolkien’s House, Veliki Tolk i Scørpiøn Art. Osim toga bit će nagrađena i jedna random ekipa pa ovaj puta zaista stoji ona – bitno je sudjelovati!

Star Wars

Uz bogat nagradni fond za dvije pobjedničke i jednu random ekipu osigurane su i nagrade za lutriju koja će se održati pod pauzama dok se zbrajaju bodovi. Od nagrada izdvajamo: kino ulaznice, SW majice, SW šalice… Svi kostimirani, bilo sudionici kviza ili samo posjetitelji će biti automatski nagrađeni s nekom cool SW nagradom.

Inverzija i Scørpiøn Art će imati prodajno izložbene štandove za zadnjeminutni božićni shopping te vas očekuje pristojna ponuda u prvom redu Star Wars stvarčica. No treba voditi računa da Inverzijin webshop ima preveliku ponudu da bi se sve moglo izložiti na jednom malom štandu, stoga je najbolje kupovinu obaviti preko webshopa te napomenuti da želite preuzimanje napraviti u Velikom Tolku 22. prosinca gdje ćete onda dobiti i povrat za troškove poštarine. Za artikle kojih nema u webshopu pitajte na Inverzijinom mailu, te će za njih biti omogućene rezervacije.

Želite li prijateljima dati do znanja da dolazite na kviz to možete putem eventa: BOŽIĆNI STAR WARS KVIZ. Ostalo je mjesta za svega još nekoliko ekipa. Neka sila bude s vama!

lokacija >

Check Also

Natječaj za priče i stripove 5. broja časopisa Morina kutija: Slavenski (anti)junaci

Morina kutija nedavno je raspisala novi natječaj za originalne, prethodno neobjavljene priče i stripove na …

FantaSTikon ponovno uživo u Splitu!

Ovog vikenda, od 17. do 19. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics