Boba Fett dobija svoju Star Wars priču

Disney i Lucasfilm odlučili su snimiti samostalni film temeljen na popularnom lovcu na glave – Boba Fettu. Čini se da budućnost donosi bar jedan film o svakom iole zanimljivom liku Star Wars sage, a ako ćete ih mahnito nastaviti gledati, sasvim sigurno će na red doći i oni opskurniji likovi (recimo poput avanture okorjelog ratnika Orrimaarka 🙂

Boba Fett se prvi put pojavljuje u filmu Episode V – The Empire Strikes Back, a poznat je po famoznom zelenom oklopu, jetpacku, svom lijepo dizajniranom brodu (Slave I) i tvrdokornoj disciplini. Lik Boba Fetta postao je popularan unatoč maloj minutaži u filmovima zahvaljujući misteriju koji ga je okruživao kao i već spomenutom vrlo upečatljivom oklopu. No kultni status je stekao kroz knjige iz Star Wars svijeta gdje je prikazan kao jedan od najopakijih i najizdržljivijih likova u svemiru.

Prema ekskluzivnim navodima THR-a James Mangold je zadužen kako za režiju tako i za scenarij filma. Mangold je poznat po režiji filmova Logan, Hod po rubu, 3:10 za Yumu i The Wolverine. Također trenutno radi na scenariju fokusiranom na Lauru, Wolverineovu kćer u Loganu.

Inicijalno je zamišljeno da Boba Fett sa svojim filmom prati Rogue One, a izabrani reditelj za taj projekt je bio Josh Trank (Fantastic Four ). On je međutim napustio projekt još 2015. godine, a snimanje je otkazano gotovo u zadnji tren.

Detalji o samoj priči filma se drže duboko sakriveni u Sarlaccovoj jami.

Check Also

Moon Knight: novi teaser daje prvi pogled na lik kojeg tumači Ethan Hawke!

Prvi kratki teaser za Disneyjevu igranu seriju Moon Knight smo dobili u studenom prošle godine, …

Raised by Wolves: novi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

HBO Max je objavio novi trailer i prvi poster za drugu sezonu SF serije Raised …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics