Boba Fett dobija svoju Star Wars priču

Disney i Lucasfilm odlučili su snimiti samostalni film temeljen na popularnom lovcu na glave – Boba Fettu. Čini se da budućnost donosi bar jedan film o svakom iole zanimljivom liku Star Wars sage, a ako ćete ih mahnito nastaviti gledati, sasvim sigurno će na red doći i oni opskurniji likovi (recimo poput avanture okorjelog ratnika Orrimaarka 🙂

Boba Fett se prvi put pojavljuje u filmu Episode V – The Empire Strikes Back, a poznat je po famoznom zelenom oklopu, jetpacku, svom lijepo dizajniranom brodu (Slave I) i tvrdokornoj disciplini. Lik Boba Fetta postao je popularan unatoč maloj minutaži u filmovima zahvaljujući misteriju koji ga je okruživao kao i već spomenutom vrlo upečatljivom oklopu. No kultni status je stekao kroz knjige iz Star Wars svijeta gdje je prikazan kao jedan od najopakijih i najizdržljivijih likova u svemiru.

Prema ekskluzivnim navodima THR-a James Mangold je zadužen kako za režiju tako i za scenarij filma. Mangold je poznat po režiji filmova Logan, Hod po rubu, 3:10 za Yumu i The Wolverine. Također trenutno radi na scenariju fokusiranom na Lauru, Wolverineovu kćer u Loganu.

Inicijalno je zamišljeno da Boba Fett sa svojim filmom prati Rogue One, a izabrani reditelj za taj projekt je bio Josh Trank (Fantastic Four ). On je međutim napustio projekt još 2015. godine, a snimanje je otkazano gotovo u zadnji tren.

Detalji o samoj priči filma se drže duboko sakriveni u Sarlaccovoj jami.

Check Also

Puni trailer za ruski distopijski triler We/Мы

Prošao nam je ispod radara, ali zato sada svraćamo pozornost na ruski SF triler We …

Kingdom: Ashin of the North, osveta dolazi u traileru za specijalnu prikvel epizodu!

Netflix je konačno objavio trailer i poster za Kingdom: Ashin of the North, specijalnu epizodu …

Web Statistics