Bliss: prvi trailer za SF triler koji propituje prirodu stvarnosti

Amazon Prime je objavio prvi trailer i poster za SF dramu Bliss. Redatelj i scenarist filma je Mike Cahill (Another Earth, I Origins). Producent filma je James D. Stern, dok su izvršni producenti Lucas Smith i Marsha Swinton (Hala). Direktor fotografije je Markus Förderer (Skyscraper, I Origins), a montažer je Troy Takaki (I Origins, Almost Christmas).

U fokusu priče je nedavno razvedeni Greg čiji se život raspada. No tada upoznaje misterioznu i očaravajuću Isabel, ženu koja živi na ulici i uvjerena je da zagađeni, slomljeni svijet oko njih nije stvaran. Ona vjeruje da žive u ružnoj, surovoj simulaciji unutar lijepog, mirnog “stvarnog” svijeta blaženstva. Iako isprva skeptičan, Greg s vremenom otkriva da bi moglo biti nešto istine u Isabelinim ludim teorijama zavjere.

“Želio sam ispričati priču o krhkosti uma i fleksibilnosti naše percepcije” – izjavio je redatelj. “A posebno sam želio snimiti film koji se suosjećajno i empatično odnosio prema različitim načinima viđenja svijeta, za razliku od osuđivanja. Za mene je ovo važan most povezivanja ljudih potreba i osjećao sam da imam način za dramatizaciju te ideje, kako je učiniti zabavnom, uzbudljivom, a da pritom zadržim njezinu emocionalnu snagu.”

Glavne uloge tumače Owen Wilson (Wedding Crashers, The Royal Tenenbaums), Salma Hayek (From Dusk Till Dawn, Like a Boss), Madeline Zima (Heroes), Deron Horton, Jorge Lendeborg Jr. (Love Simon), Joshua Leonard (The Blair Witch Project), Nesta Cooper (The Edge of Seventeen), Steve Zissis (Her) i Dayne Catalano.

Bliss na Amazon Prime stiže već 05. veljače.

Bliss

Bliss

Bliss

Check Also

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics