Blade Runner: Black Lotus, novi detalji i prvi pogled na anime seriju!

Dolazi nova anime serija iz svijeta Blade Runnera, i upravo je otkriven prvi pogled na nju (prva fotografija), glumačka postava, kao i nešto detalja o samim likovima. Blade Runner: Black Lotus predstavit će trinaest epizoda u režiji Shinjija Aramakija (Appleseed) i Kenjija Kamiyame (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex). Seriju produciraju Alcon Entertainment i Sola Digital Arts (Ultraman 2019.), sa Shinichirom Watanabeom u ulozi kreativnog producenta.

Smještena u cyberpunk Los Angeles, serija Black Lotus će fanovima franšize Blade Runner ponuditi originalnu priču koja se odvija oko replikanta stvorenog u tajnosti. Iako su se oba filma Blade Runner fokusirala na policijske agente, čini se da je Black Lotus spreman proširiti franšizu u novom smjeru jer popis likova uključuje trgovce na crnom tržištu, političare i znanstvenike.

Lista likova kojima će glasove posuditi (kako engleske tako i japanske) uključuje: Elle, ženski replikant stvoren za tajnu i nepoznatu svrhu (Jessica Henwick/Arisa Shida); Joseph, tajanstvena figura koja posjeduje otpad za smeće u Los Angelesu (Will Yun Lee/Shinshu Fuji); Alani Davis, svježi novak LAPD-ja (Samira Wiley/Takako Honda); Niander Wallace Sr, osnivač i direktor Wallace Corporationa (Brian Cox/Takaya Hashi); Niander Wallace Jr, briljantni znanstvenik koji radi za svog oca (Wes Bentley/Takehito Koyasu); Marlowe, smrtonosni Blade Runner (Josh Duhamel/Taiten Kusunoki); Josephine Grant, žena policijskog šefa (Peyton List/Yoshiko Sakakibara); Earl Grant, šef policije LAPD-ja (Stephen Root/Hochu Otsuka); Doc Badger, trgovac crnog tržišta (Barkhad Abdi/Takayuki Kinba); Senator Bannister, političar sa snažnim osjećajima povezanim s proizvodnjom replikanata (Gregg Henry/Masane Tsukayama); Doctor M, briljantni doktor i profesor medicine (Henry Czerny/Akio Nojima); Hooper, novinar koji radi u interesu Wallace Corporationa (Jason Spisak/Kazuki Yao).

Adult Swim će emitirati seriju na engleskom jeziku na mrežnom bloku Toonami za anime program, dok će Crunchyroll seriju prenositi na japanskom jeziku s prijevodom.

Prvi konkretniji pogled na seriju ćemo dobiti u sklopu eventa Comic-Con@Home 2021. na panelu koji će se održati 23. srpnja. Panelisti su Aramaki, Kamiyama, Joseph Chou, Wes Gleason, Henwick, i Jason DeMarco. Serija stiže kasnije ove godine, još nije poznato točno kada.

Blade Runner: Black Lotus

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics