Black Widow ima novi datum izlaska te sada istovremeno stiže u kina i na Disney Plus!

Nakon višemjesečnih uvjeravanja da će film isključivo ići na velika platna, Disney je ipak donekle odlučio promjeniti priču te će Marvelov iščekivani superherojski film Black Widow istovremeno izaći u kina i na streaming platformu Disney Plus. Tu veliku vijesti popratio je novi poster koji je kao novi datum izlaska otkrio 09. srpnja.

“Današnja najava odražava našu usmjerenost na pružanje izbora gledateljima i kao odgovor na promjenjive preferencije publike. Iskorištavajući fleksibilnu strategiju distribucije na dinamičnom tržištu koje se tek počinje oporavljati od globalne pandemije, nastavit ćemo primjenjivati ​​najbolje mogućnosti kako bismo isporučivali najbolje priče kompanije Walt Disney fanovima i obiteljima širom svijeta.” – izjavio je Kareem Daniel, predsjedavajući kuće Disney Media & Entertainment Distribution.

Sukladno novom datumu filma Black Widow pomiče se i datum premijere za Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings jer je on trebao stići upravo na datum koji je sada rezerviran za nove superherojske pustolovine Natashe Romanoff (Scarlett Johansson). Tako će Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings po novom rasporedu na velika platna ipak stići 03. rujna, za kojeg se u ovom trenutku ne razmatra istovremeni dolazak na Disney Plus. No zato će istovremno puštanje kako u kina tako i na streaming platformu doživjeti Cruella koja će pak zadržati svoj ranije postavljeni datum premijere, odnosno 28. svibnja. Pixarov animirani film Luca također će zadržati svoj raniji datum premijere – 18. lipnja, ali preskače kina te će biti lansiran isključivo na Disney Plus platformi, i to bez dodatne naknade od 30 dolara koja će se primjenjivati za Black Widow i Cruellu.

Black Widow

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics