Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg je i ovaj puta režirao Ryan Coogler. Prvi film, Black Panther, objavljen je 2018. i postao je instantan hit, zaradivši impresivnih 1,3 milijarde dolara na kino blagajnama. Nastavak, Black Panther: Wakanda Forever, bavi se ne samo gubitkom Chadwicka Bosemana, omiljenog kao originalnog T’Challe, već i predstavlja potpuno novu rasu – Atlantiđane, predvođene Namorom, koji je značajno zastupljen u filmu, što potvrđuje i novi trailer i posteri.

Ovaj trailer daje bolji pogled na misterioznog novog Black Panthera, koji je očito žena u potpuno novom odijelu (i sudeći prema nekim njegovim obilježjima to je Shuri). Tu je i konkretniji pogled na Namora i njegovo podvodno kraljevstvo Atlantide. A dobili smo i kratki pogled na novu heroinu – Ironheart kako leti u svom improviziranom oklopu inspiriranom onim od Iron Mana.

“Film uvelike govori o tome kako idete naprijed dok se nosite s tragičnim gubitkom.” – objašnjava producent Nate Moore. “Svi likovi, i stari i novi, bave se time kako gubitak može utjecati na vaše postupke na načine koji su emotivni i iznenađujući.” Wakanda Forever je priča o tuzi, a Bosemanova smrt oblikovala je i radnju i proces snimanja filma. No, to je također i priča o radosti, predstavljanje novih odvažnih heroja i veličanju bogatog svijeta Wakande.

Kraljica Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) i Dora Milaje (uključujući Florence Kasumba), bore se da zaštite svoju naciju od svjetskih sila koje interveniraju nakon smrti kralja T’Challe. Dok Wakanđani nastoje prihvatiti svoje sljedeće poglavlje, heroji se moraju udružiti uz pomoć Nakie (Lupita Nyong’o) i Everetta Rossa (Martin Freeman) te iskovati novi put za kraljevstvo Wakande. Predstavljajući Tenocha Huertu kao Namora, kralja skrivene podmorske nacije, u filmu također glume Dominique Thorne kao Riri Williams aka Ironheart, Michaela Coel kao Aneka, Mabel Cadena kao Namora i Alex Livanalli.

Black Panther: Wakanda Forever u kina stiže 11. studenog. Četvrta faza Marvelovog kinematografskog svemira završava upravo s filmom Black Panther: Wakanda Forever.

Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever

Check Also

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Constellation: isječak iz Appleove SF triler serije

Apple TV Plus u siječnju je objavio prvi trailer za misterioznu SF triler seriju Constellation, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics