Black Panther: u razvoju je serija o Wakandi!

Čini se da doista stoji onaj poklik Wakanda forever! Disney i Marvel su najavili spin-off seriju Black Panther koja se razvija za Disney Plus. The Walt Disney Company je netom objavio da je potpisao ekskluzivni petogodišnji ugovor s kućom Proximity Media gdje će prvi projekt biti upravo serija smještena u kraljevstvo Wakande. Seriju će razvijati Ryan Coogler, koji trenutno radi na nastavku filma Black Panther koji bi u kina trebao stići 08. srpnja 2022. godine.

“Čast mi je biti partner s The Walt Disney Company. Rad s njima na filmu Black Panther je bio ostvarenje sna. Kao zagriženi korisnici televizije, ne bismo mogli biti sretniji što smo naš posao za televiziju pokrenuli s Bobom Igerom, Danom Walden i svim nevjerojatnim studijima pod Disneyjevim kišobranom. Radujemo se učenju, rastu i izgrađivanju odnosa s publikom širom svijeta putem Disneyjevih platformi. Posebno smo uzbuđeni što ćemo napraviti prvi korak s Kevinom Feigeom, Louisom D’Espositom, Victorijom Alonso i njihovim partnerima u Marvel Studiosu, gdje ćemo usko surađivati ​​s njima na odabranim MCU serijama za platformu Disney Plus. Već radimo na nekim projektima koje jedva čekamo obznaniti.” – izjavio je Coogler.

“Ryan Coogler jedinstveni je pripovjedač čija su ga vizija i doseg učinili jednim od istaknutijih filmaša njegove generacije. S Black Pantherom, Ryan je dostavio revolucionarnu priču i ikonske likove u život, na stvaran, značajan i nezaboravan način, stvarajući prekretnicu u kulturi. Oduševljeni smo što jačamo našu suradnju i radujemo se što ćemo s Ryanom i njegovim timom ispričati još sjajnih priča.” – izjavio je Bob Iger, izvršni predsjednik The Walt Disney Company.

Za sada nema informacija o radnji niti o likovima koji će biti uključeni u tu priču, ali prilično je uzbudljivo saznanje da će fascinantan svijet Wakande biti dublje istražen.

Check Also

Oxygen: novi, puni trailer za za Netflixov misteriozni SF triler!

Netflix je netom objavio puni trailer i novi poster za SF triler Oxygen (originalno naslovljen …

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

Web Statistics