Black Knight: prvi teaser za Netflixovu distopijsku seriju!

Objavljen je prvi teaser trailer za Netflixovu distopijsku seriju Black Knight. Riječ je o južnokorejskoj igranoj seriji, baziranoj na popularnom webtoonu iliti digitalnom stripu Taekbaegisa čiji je tvorac Lee Yoon Kyun. Naslov webtoona bi u doslovnom prijevodu zapravo bio Delivery Knight. Redatelj serije je Cho Ui Seok (Cold Eyes, Master). Glavne uloge tumače Kim Woo Bin, Song Seung Heon, Kang Yoo Seok, Esom i Kim Eui Sung.

U 2071. samo je 1% svjetske populacije preživjelo toksično onečišćenje zraka koje je opustošilo planet. Za one koji su preostali, društvo je restrukturirano kroz stroge društvene klase, gdje ljudi rijetko izlaze iz svojih domova i moraju nositi plinske maske zbog zagađenja. Građani se oslanjaju na Vitezove, skupinu specijaliziranih dostavljača, da im dobave zalihe i zaštite ih od lopova. No, čak i kada su sigurno isporučeni, ti su resursi neravnomjerno raspoređeni zbog oštrih klasnih podjela, s moćnom grupom Cheonmyeong na vrhu.

Priča prati putovanje legendarnog dostavljača, aka Viteza 5-8, koji posjeduje iznimne borbene vještine. On upoznaje Sa Wola, izbjeglicu s težnjom da postane dostavljač, dok zajedno rade kako bi pružili nadu svojoj zajednici. U svijetu koji je pogođen dezertifikacijom i društvenim raslojavanjem, dostavljači su postali integralni dio društva.

Black Knight na Netflix stiže 12. svibnja sa svih šest epizoda prve sezone.

Black Knight

Check Also

Doctor Who: novi trailer za specijalne epizode povodom 60. godišnjice!

BBC je objavio novi trailer za trio posebnih epizoda povodom obilježavanja 60. godišnjice serije Doctor …

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics