Black Adam: sletio je puni trailer!

DC i Warner Bros. konačno su objavili prvi puni trailer za superherojski film Black Adam. Trailer uz Dwaynea Johnsona kao Black Adama u akciji, otkriva i konkretan pogled na Piercea Brosnanana (Mamma Mia!) kao doktora Fatea i Aldisa Hodgea (One Night in Miami) kao Hawkmana. No dobili smo koji kadar i s mlađim pripadnicima Justice Societyja (kultnog tima sličnog Ligi pravde), odnosno na Quintessu Swindell (Voyagers) kao Cyclone i Noaha Centinea (To All the Boys I’ve Loved Before) kao Atom Smashera, te sada imamo bolju ideju kako ekipa djeluje.

Ostalu glavnu glumačku ekipu čine Sarah Shahi kao Adrianna, Marwan Kenzari kao Ishmael, Bodhi Sabongui kao Amon, James Cusati-Moyer, Mo Amer i Uli Latukefu. Redatelj filma je Jaume Collet-Serra (The Shallows), a scenarij potpisuju Adam Sztykiel (Rampage), Rory Haines (The Mauritanian) i Sohrab Noshirvani (The Mauritanian). Izvršni producenti su Johnson, Walter Hamada, Eric McLeod i Scott Sheldon.

Fanovi mogu očekivati ​​da će Serrin Black Adam biti puno nasilniji od Disneyjeve verzije. Redatelj se već na Black Adama referirao kao na Prljavog Harryja među superherojima. Objašnjavajući kako svijetu treba više ljudi koji postoje unutar sivog područja između crnog i bijelog, gdje se čini da upravo egzistira Johnsonov Black Adam.

Gotovo 5.000 godina nakon što je dobio moći egipatskih bogova te gotovo odmah potom i zatočen, Black Adam oslobođen je svoje zemaljske grobnice, spreman osloboditi svoj jedinstveni oblik pravde u modernom svijetu.

Black Adam na velika platna stiže 21. listopada.

Black Adam

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics